Hajts rá a legvagányabb lovaskocsira!

Kocsizás – mindenkinek kicsit más jut eszébe a szó hallatán. Van, aki a természetjárásra gondol és sétakocsival barangolna erdőn-mezőn át. Van, akinek már a következő fogathajtó verseny jár az eszében, ahol álmai kocsijával robog a tiszteletkörön. És van, akinek a mindennapos munkaeszköze ugrik be, akár élményszerzésről, vagy mezőgazdasági munkáról legyen is szó.

Egy dologban mindenki egyetérthet, a kocsizáshoz lovaskocsi is kell. Most mutatunk pár igazán különleges, nem mindennapi gyöngyszemet, melyek garantáltan rabul ejtenek.

Fogatozás télen-nyáron: Leitert Szánkótalp adapter Zolux szériához

Ha szeretnél egy olyan maratonkocsit, mellyel télen-nyáron trenírozhatod lovaidat, vagy ha csupán kedvet kaptál a lovasszánozáshoz, de a hazai kiszámíthatatlan téli időjárás miatt nem érné meg lovasszánt venned, akkor ez a modell a legmegfelelőbb számodra.

Ez a rugalmas maratonkocsi három méretben, tizenkétféle felszereltséggel és hatféle színkombinációban rendelhető.

A szánkótalp a kerekek helyére felcsavarozható praktikus tartozék, mellyem mindössze 15 perc alatt szánkót varázshatsz a kocsidból. Hamarosan itt a tél, ne hagyd ki!

A jövő fogathajtó generációjának: gyerek jártató kocsi

Vannak olyan gyermekek, akik a foci vagy a kerékpározás helyett úgy döntenek, megragadják a gyeplőt és híres magyar fogathajtóink nyomdokába lépnek. Ez a kiváLÓ állapotú, Danka Gyula által készített kis csodajárgány garantáltan segít megvalósítani gyermeked álmát.

Kattints a képre és nézd meg a gyerek jártató kocsi adatlapját

Viktória hintó – a tökéletes randihoz

Ennél romantikusabb és elegánsabb hintó aligha létezik. Képzeld csak el, ahogy egy verőfényes délután piknikezni indulsz ezzel a mesebeli darabbal, a kincses ládikó telis-tele finomságokkal és kedvesed a hátsó ülés bőr kárpitján ringatózva gyönyörködik a tájban. Az sem baj ha időközben elered az eső, hiszen a felhajtható tető gondoskodik a gondtalan kikapcsoLÓdásról.

Ha készen állsz a romantikus időutazásra, keresd az alkotót, Torma József kocsigyártót.

Kattints a képre és nézd meg a Viktória hintó adatlapját

És most jöjjön egy igazán vagány lovaskocsi a "zöld" megoldások híveinek. A most következő mezőgazdasági gép két lóerős "motorjával" és praktikus kialakításával garantáltan 100%-ig környezetbarát:

Extravagáns és környezetbarát munkaeszköz: Ló vontatta útgyalu

Üss két legyet egy csapásra! Ez különleges járgány egyszerre teszi lehetővé lovaid tréningezését és portád csinosítását. S ha zabolázatlan lovaid nem óhajtanak lassítani, a gyalu remekül alkalmazható vasmacskaként is. 

Kattints a képre és nézd meg az útgyalu adatlapját

Végül, de nem utolsó sorban következzék még egy látványos megoldás a lovaskocsik színes világából.

Ezzel lőhetsz bakot: Leitert – Zolux vadászatra

A Zolux vadászatra kialakított modellje nem hagy cserben vadászat közben sem. Az erdő színeiben pompázó csendes és fordulékony lovaskocsi tökéletes társ lehet a vad becserkészése közben.

Ám a vadak elejtése után veszed csak igazán hasznát a lovaskocsid felszereltségének, hiszen a hátulra rögzített vadtartó segít a biztonságos és egyszerű szállításban.

Kattints a képre és nézd meg a vadászatra kialakított Zolux kocsi adatlapját

Nos, a hintók előálltak. Indulhatunk?

2014.10.10. Horváth Annamari, Lovasok.hu

Hozzászólások