PR cikkek megjelentetése a Lovasok.hu oldalon

PR cikkek megjelentetése a Lovasok.hu oldalon

Beharangozó? Beszámoló? Termék / szolgáltatás ajánló? Akció? Nyereményjáték? Kitelepülés? Bármelyik is legyen, a PR cikkes megjelenés a Lovasok.hu oldalon pont erre való!

Van kész anyagod, amit szeretnél viszontlátni a Lovasok.hu-n?

Amennyiben az általad előzetesen már megírt anyagot csak átdolgozni / szerkeszteni kell, valamint Te biztosítod a cikkhez szükséges lovas képeket is, akkor 1 db PR cikket 80.000 Ft+Áfa áron tudunk megjelentetni a Lovasok.hu oldalon. Ehhez nem kell mást tenned, mint a szöveges részeket word, a képeket nagyméretű jpg. formátumban elküldeni szerkesztőségünk részére az info@lovasok.hu címre, valamint megadni számlázási adataidat.

Ha nincs kész cikked, segtünk megírni!

Amennyiben a nincs kész írásod, de elképzelésed van, hogy miről / milyen témában szeretnél cikket megjelentetni, akkor egyedi árazással  a Lovasok.hu szerkesztősége telefonos egyeztetés alapján elkészíti a szövegezést illetve biztosítja adatbázisából a szükséges képeket, illusztrációkat.

Ha egy magyarországi helyszínre is ki kell szállni a cikk megírása kapcsán (pl. fotók, interjú készítése) az sem probléma, profi cikkíró és fotós csapatunk helyszíni kiszállást is vállal. A PR cikk megírása egyedi árazás alapján 80.000 – 520.000 Ft+Áfa/cikk áron történik.


Még hatékonyabb megjelenést szeretnél? PR cikked mellé válassz további szolgáltatásaink közül:

 1. Bannerkampány

  25.000 vagy 50.000 vagy 100.000 AV nagyméretű banner-megjelenés kampányszerű hirdetésekhez a Lovasok.hu oldal standard bannerzónáiban, 2 Ft+Áfa/AV áron vásárolható. Statisztikáink alapján 50.000 db banner-megjelenésből kb. 5-15 körüli potenciális ügyfeled lehet. A bannerek mutathatnak a saját honlapodra vagy a Lovasok.hu-s megjelenésedre. Ajánlatunk nem tartalmazza a kreatívok elkészítésének költségét. A bannerkampány ára 2 Ft+Áfa/AV, minimálisan rendelhető: 25.000 AV.
   További információ a bannerkampányokról »

 2. Egyedi hírlevél

  Több mint 35.000 feliratkozott olvasónkat értesítjük e-mailben az általad beküldött hírekről. A hírlevél különszámban kizárólag az általad hirdetett tartalmak jelennek meg, azaz csak Rólad és cégedről, termékeidről / szolgáltatásaidról szól. A hírlevél összeállításához szükséges anyagokat (szövegeket és képeket) a Neked kell biztosítani. Az egyedi hírlevél ára: 500.000 Ft+Áfa/alkalom.
   További információ az egyedi hírlevelekről »

 3. Organikus Facebook poszt

  Bejegyzés a Lovasok.hu több mint 102.000 rajongóval rendelkező közösségi oldalán. A bejegyzést több mint 100.000 FB követőnk láthatja, aki feljön a Lovasok.hu közösségi oldalára. Az organikus Facebook poszt ára 70.000 Ft+Áfa/poszt.
   További információ az organikus Facebook posztokról »

 4. Facebook hirdetés garantált eléréssel

  A fentinél kedvezőbb áron termékeidet/szolgáltatásaidat/híreidet/cikkeidet a Lovasok.hu közösségi oldalán garantáltan megmutatjuk:
  – 12.000 érdeklődő felhasználónak 59.800 Ft+Áfa áron;
  – 24.000 érdeklődő felhasználónak 79.800 Ft+Áfa áron;
  – 36.000 érdeklődő felhasználónak 99.800 Ft+Áfa áron.
   További információ a garantált eléréses Facebook posztokról »

Kérdésed van? Ajánlatkéréssel fordulj hozzánk az info@lovasok.hu e-mail címen illetve telefonon a +36 1 376-6007 vagy +36 30 352-4134 számon.

A Lovasok.hu oldal valamennyi hirdetési szolgáltatása előfizetéses jelleggel vehető igénybe, így a megjelenés a befizetés beérkezését követő 3-5 munkanapon belül indulhat el. A hirdetésekben kizárólag a Lovasok.hu szerkesztősége által előzetesen jóváhagyott tartalmak és képanyagok jelenhetnek meg.

összes médiaajánlat | piacteres hirdetés | rendezvényhirdetés | lovardahirdetéslóhirdetés
PR cikk | bannerkampány | egyedi hírlevél | Facebook poszt

2018.01.05. Lovasok.hu

Hozzászólások