Négy évszak lovas szemmel

Hamarosan ismét magunk mögött tudhatunk egy évet. Egy évet, melyben sok-sok örömben, meglepetésben lehetett részünk, melyeket elsősorban Nektek, Olvasóinknak köszönhetünk. Hiszen számunkra semmi nem jelent nagyobb ajándékot annál, hogy figyelemmel kíséritek tartalmainkat.

Cikkeinkkel igyekszünk hírt adni a lovas világ legfontosabb történéseiről, eseményeiről, melyet érdekességekkel, színes lovas hírekkel egészítünk ki. Azonban úgy véljük, hogy a legnagyobb értéket azok a cikkeink jelentik, melyekhez valamilyen módon Olvasóink is hozzájárultak.

Egy kép, egy cikk, vagy csupán egy röpke gondolat, mely lóháton, lovak közelében fogalmazódott, máris sokat adott hozzá a lovas közösségünk összetartásához. Hiszen nem lehetünk ott minden eseményen, nem járhatunk be minden egyes ösvényt és nem próbálhatunk ki minden szakágat. Beszámolóitokkal, képeitekkel, papírra vetett gondolataitokkal azonban hozzájárultok, hogy egy pillanatra átérezhesse minden lovas, milyen a legmagasabb dobogón állni, milyen érzés lóháton repülni vagy hosszú-hosszú munkával elérni egy ló feltétlen bizalmát.

Köszönetképpen fogadjátok szeretettel cikkbe foglalt képeiteket, melyek megmutatják, milyen is a világ lóháton, lovas szemmel! 🙂

Ezzel kívánunk Nektek szívből kellemes, meghitt karácsonyi ünnepeket!

 

2019.12.23. Lovasok.hu

Hozzászólások