Mindened a ló? Akkor ez egy tökéletes meLÓ! – nyitott pozíciók a Lovasok.hu-nál!

Több pozíció betöltésre került, de a jelentkezés folyamatos.

Összetartó, rugalmas és modern gondolkodású csapatunkat újabb tagokkal bővítenénk! Magyarország és Kelet-Európa vezető lovasportáljaként nem csak stabil munkahelyet, versenyképes fizetést és rugalmas feltételeket kínálunk, de ismereteid bővítése mellett lehetőséget nyújtunk a kiteljesedésre is! Ráadásul egy ízig-vérig állatbarát, lószerető társaság vár Rád! Ne habozz, nézz körül nyitott pozícióink között!

Legyél a Lovasok.hu egyik kulcsembere! Jelentkezz értékesítési vezetőnek!

Könnyen elegyedsz szóba és találod meg a közös hangot másokkal? Képben vagy az online értékesítési trendek, stratégiák és csapatvezetés témákban? Ha számodra fontos a siker, a folyamatos fejlődés és emellett jó a probléma megoldó képességed is, akkor jelentkezz hozzánk értékesítési vezetőként! Hosszú évek során megszerzett tudásodat nagy becsben tartjuk, változatos feladataink során kamatoztathatod!

Mutasd meg kommunikációs tehetségedet, jelentkezz telemarketinges és ügyfélkapcsolati munkatársnak!

Értesz a lovasok nyelvén? Dinamikus, határozott fellépésű vagy, mégis ügyfélközpontú a gondolkodásmódod? Csatlakozz hozzánk, dolgozz fiatalos, lendületes csapatunk körében rész-, teljes munkaidőben vagy akár gyakornokként!

Tudjuk jól, milyen nehéz az iskolapadból felállva, rövid idejű munkahelyi tapasztalattal rögtön megtalálni a megfelelő munkahelyet. Nálunk az sem jelent akadályt, ha még meg sem száradt a bizonyítványodon a pecsét! A pályázók között örömmel fogadjuk pályakezdők jelentkezését is!

Mi együtt húzzuk a szekeret!

A Lovasok.hu-nál mindent megteszünk, hogy jó hangulatban tartsunk céljaink megvalósítása felé, hiszen tudjuk jól, hogy a siker alapja az összetartó, jó csapat. A feladatok megvalósításához éppen ezért minden segítséget megadunk, a munkavégzés feltételeit pedig a lehető legrugalmasabban kezeljük. Dolgozz budapesti komfortos, jó hangulatú, luxus irodánkban, illetve kényelmesen otthoni környezetben, rugalmas időbeosztásban!

További információhoz és a jelentkezéshez kattints ide! >

Hozzászólások