Lóhirdetés a Lovasok.hu oldalon

Lóhirdetés a Lovasok.hu oldalon

Eladó a lovad? A Lovasok.hu segít, hogy mielőbb megtaláld a vevőt! Nincs eladó lovad, de méneddel fedeztetést vállalsz? Nem probléma, a kancák már sorban állnak!

Ha csak egy lovat szeretnél hirdetni

Egyedi hirdetéskiemelési opcióinkat már br. 590 Ft-tól igénybe veheted: választhatsz a képes hirdetés, kiemelt hirdetés és prémium kiemelés között.

 Tovább az egyedi lóhirdetés-kiemeléshez »

Több eladó lovad / fedezőméned is van?

Havidíjas lóhirdetési csomagjaink akár 5, 10, 20 ló egyidejű hirdetésére alkalmasak, és már br. 4.990 Ft-tól elérhetők. A profi és prémium hirdetési csomagok több kiemelési lehetőséget is tartalmaznak .Sőt, ezek a kiemelések szabadon váltogathatóak a lovak hirdetései között.

 Tovább a havidíjas lóhirdetési csomagokhoz »


Még hatékonyabb megjelenést szeretnél? Lóhirdetésed kiemelése mellé válassz további szolgáltatásaink közül:

 1. PR cikk megjelentetése (hír, beharangozó, beszámoló, termék / szolgáltatás ajánló, akció, nyereményjáték, kitelepülés stb.)

  Amennyiben az általad előzetesen már megírt anyagot csak átdolgozni / szerkeszteni kell, valamint Te biztosítod a cikkhez szükséges lovas képeket is, akkor 1 db PR cikket 40.000 Ft+Áfa áron tudunk megjelentetni a Lovasok.hu oldalon. Amennyiben nincsen kész írásod, de szeretnél cikket megjelentetni, akkor egyedi árazással  a Lovasok.hu szerkesztősége elkészíti a szövegezést illetve biztosítja adatbázisából a szükséges képeket, illusztrációkat. Ha egy magyarországi helyszínre is ki kell szállni a cikk megírása kapcsán (pl. fotók, interjú készítése) az további költséget jelent. A PR cikk ára egyedi árazás alapján: 40.000 – 260.000 Ft+Áfa/cikk.
   További információ a PR cikkekről »

 2. Bannerkampány

  25.000 vagy 50.000 vagy 100.000 AV nagyméretű banner-megjelenés kampányszerű hirdetésekhez a Lovasok.hu oldal standard bannerzónáiban, 1 Ft+Áfa/AV áron vásárolható. Statisztikáink alapján 50.000 db banner-megjelenésből kb. 5-15 körüli potenciális ügyfeled lehet. A bannerek mutathatnak a saját honlapodra vagy a Lovasok.hu-s megjelenésedre. Ajánlatunk nem tartalmazza a kreatívok elkészítésének költségét. A bannerkampány ára 1 Ft+Áfa/AV, minimálisan rendelhető: 25.000 AV.
   További információ a bannerkampányokról »

 3. Egyedi hírlevél

  Több mint 35.000 feliratkozott olvasónkat értesítjük e-mailben az általad beküldött hírekről. A hírlevél különszámban kizárólag az általad hirdetett tartalmak jelennek meg, azaz csak Rólad és cégedről, termékeidről / szolgáltatásaidról szól. A hírlevél összeállításához szükséges anyagokat (szövegeket és képeket) a Neked kell biztosítani. Az egyedi hírlevél ára: 250.000 Ft+Áfa/alkalom.
   További információ az egyedi hírlevelekről »

 4. Organikus Facebook poszt

  Bejegyzés a Lovasok.hu több mint 102.000 rajongóval rendelkező közösségi oldalán. A bejegyzést több mint 100.000 FB követőnk láthatja, aki feljön a Lovasok.hu közösségi oldalára. Az organikus Facebook poszt ára 35.000 Ft+Áfa/poszt.
   További információ az organikus Facebook posztokról »

 5. Facebook hirdetés garantált eléréssel

  A fentinél kedvezőbb áron termékeidet/szolgáltatásaidat/híreidet/cikkeidet a Lovasok.hu közösségi oldalán garantáltan megmutatjuk:
  – 12.000 érdeklődő felhasználónak 29.900 Ft+Áfa áron;
  – 24.000 érdeklődő felhasználónak 39.900 Ft+Áfa áron;
  – 36.000 érdeklődő felhasználónak 49.900 Ft+Áfa áron.
   További információ a garantált eléréses Facebook posztokról »

Kérdésed van? Ajánlatkéréssel fordulj hozzánk az info@lovasok.hu e-mail címen illetve telefonon a +36 1 376-6007 vagy +36 30 352-4134 számon.

A Lovasok.hu oldal valamennyi hirdetési szolgáltatása előfizetéses jelleggel vehető igénybe, így a megjelenés a befizetés beérkezését követő 3-5 munkanapon belül indulhat el. A hirdetésekben kizárólag a Lovasok.hu szerkesztősége által előzetesen jóváhagyott tartalmak és képanyagok jelenhetnek meg.

összes médiaajánlat | piacteres hirdetés | rendezvényhirdetés | lovardahirdetéslóhirdetés
PR cikk | bannerkampány | egyedi hírlevél | Facebook poszt

2017.06.07. Lovasok.hu

Hozzászólások