Úgy gondoltam, ha nagy a honlap látogatók száma, többen megnézhetik a hirdetéseimet.

Adj fel ló hirdetést a Lovasok.hu oldalon 2016. június 1-15. között és hirdetésedet két héten át képpel jelenítjük meg. Ráadásul a Tiéd lesz egy 1.000 Ft értékű Decathlon utalvány is. Légy büszke a lovadra és ne hagyd, hogy elvesszen az apróhirdetések között!

A Lovasok.hu segítségével az elmúlt 4 hónapban 352 ló cserélt gazdát. Megkérdeztük néhány hirdetőnket, hogy miért a Lovasok.hu-t választották lovuk értékesítéséhez.

A Lovasok.hu oldalt választottam a lovaim hirdetésére, mert ez a leglátogatottabb lovas oldal. Próbálkoztam máshol is, kevéssé ismert oldalakon, de ott nem igazán volt érdeklődő és le is mondtam egyéb próbálkozásaimról.

Ezzel szemben előfordult, hogy a Lovasok.hu oldalra feltöltött hirdetésemre már másnap felkerestek, hogy érdeklődjenek eladó lovam felől. Volt olyan, hogy egy nap 2-3 telefon is érkezett, hogy meg van-e még a lovam. 

A legkeresettebb lovak a pónik és az olcsóbb, jól képzett lovak lovasiskoláknak, ill. sokan kerestek fiatal ifi lovasnak megbízható, magas szinten képzett lovat – persze nem milliós nagyságrendű árban – amik 1 hónapon belül el is keltek. Viszont a nagyobb képességű, és ennek megfelelően  magasabb értékű lovak eladása nehézkesebb, hosszabb ideig tart. 

Meg vagyok elégedve az új rendszerrel, véleményem szerint jó is, hogy lett rajta fejlesztés, időnként feldobják az oldalt a változtatások. Szerintem átlátható, és könnyen meg lehet találni a kívánt lovat a kereső/szűkítések segítségével.  Én mást már nem változtatnék az oldalon, hisz a Lovasok.hu karaktere adott, ami úgy jó, ahogy van. Már megszoktam az oldal kezelését, így nem is lenne jó, ha teljesen át lenne alakítva egy más rendszerű oldal mintájára.

Mindenki innen „vadászik”, aki lovat keres.

Keller András, Lulla
Rácz Bianka, Leányfalu
Lovas körökben sokan ismerik a Lovasok.hu-t, ezért választottam. A 3-4 érdeklődő az egyike el is vitte a lovat, mindössze 3 nap alatt!! 
Mindenki innen „vadászik”, aki lovat keres. Az enyémre több komoly érdeklődő is volt, végül 6 hét alatt sikerült megfelelő gazdát találni neki.

Természetesen megértem, hogy fizetős lett az oldalon való hirdetés. Rengetegen igénybe veszik a szolgáltatást, és biztosan sok adminisztrációs munkája van vele a szerkesztőségnek.

A Lovasok.hu-t ajánlottam már ismerőseimnek is, nem csak hirdetés feladás miatt, hanem  vásárlásra is. Úgy gondoltam, ha nagy a honlap látogatók száma, többen megnézhetik a hirdetéseimet.  Ez be is igazolódott. Ráadásul nagy a választék, a számítógép előtt ülve órákig kényelmesen el lehet böngészni az eladó lovak között.

Két hét képes hirdetés ajándékba!

Élj a lehetőséggel és mutasd meg gyönyörű eladó lovadat a nagyvilágnak, hogy gyorsan, jó áron és jó helyre értékesíthesd. Ne feledd, június 15-ig minden feladott eladó lovas hirdetés mellé most INGYEN két hét képes megjelenést és egy 1.000 Ft-os Decathlon vásárlási utalványt adunk ajándékba!

Kérem az ajándékot!

2015.11.06. Sinka Ivett
Frissítve: 2016.05.31.

Hozzászólások