Sportpónim 3 hét alatt új álomgazdára talált a Lovasok.hu segítségével

A Lovasok.hu segítségével az elmúlt 2 év alatt 2800 ló cserélt gazdát több mint egy milliárd forint értékben. A lovak 10%-ára külföldről érkezett vevő. Megkérdeztük néhány hirdetőnket, hogy miért a Lovasok.hu-t választották lovuk értékesítéséhez.

"Tényleg gyorsan sikerült eladni Tintás nevű sportpónimat a segítségetekkel. Szerintem itt igényes, lószerető gazdára találhat bármelyik kis lovacska" – írta nekünk Mazán Mercédesz, aki a Lovasok.hu segítségével három hét alatt megtalálta pónijának az új álomgazdit.

"Más oldalakon is hirdettem a pónimat, de egyiken sem jártam sikerrel. Volt ugyan pár érdeklődő, de nagy elkeseredésemre csak komolytalan emberek kerestek fel.

A Lovasok.hu-s hirdetésemre azonban sokkal nagyobb volt az érdeklődés. Már a harmadik héten felhívott minket egy lovasterápiával foglalkozó férfi. A hitem beigazolódott, miszerint a Lovasok.hu-n tényleg olyanok keresnek lovat, akik nagymértékben értenek hozzájuk, szeretik, megbecsülik őket, és a lehető legjobbat biztosítják házi kedvencük számára.

Mindezek mellett szeretnék gratulálni a Lovasok.hu szerkesztőségének, és mindenki másnak, aki hozzájárult az új hirdetési rendszer létrehozásához, mellyel elősegítették a lovasok célratörő keresését az oldalon. Képes hirdetés feladására is igen csekély összeget kérnek, mellyel garantált a siker.

Csak ajánlani tudom a Lovasok.hu-t minden szempontból. Nem csupán feladhatod lovas hirdetéseidet, hanem az ország összes lovasboltját megtalálhatod egy helyen, és érdekes cikkeket olvashatsz a nagyvilág lovas életéről, hasznos tanácsokat kaphatsz kézhez, elmélyítheted ismereteidet. Mindezek (és persze sok-sok más) mellett egy olyan segítőkész „családnak" lehetsz a tagja, mely nagy szívével ott segít, ahol csak tud. A továbbiakban is szívesen állok rendelkezésére ennek a nagy,családnak" – zárta sorait Mazán Mercédesz.

2014.05.20.


KapcsoLÓdó cikkek:

12 óra alatt elkelt a lovam >>

Szeretnéd, hogy sokan felfigyeljenek a hirdetésedre? >>

Hozzászólások