Légy résen, hamarosan elviszik a lovad

Feltettél egy képes ló hirdetést a Lovasok.hu-ra? Akkor legyen a közeledben a telefonod, mert bármelyik percben hívhatnak az érdeklődők. Ha nem hiszed járj utána! Íme öt boldog ex-lótulajdonos a kétezerből:

Garfield két hét alatt új gazdára talált

Bianka: "két hét alatt sikerült vevőt találnom"

Már régi olvasója vagyok a Lovasok.hu oldalnak, ezért számomra nem volt kérdés, hogy itt hirdessem meg Garfield-ot. Nem csalódtam, képes hirdetésemre a feladás után rögtön érkezni kezdtek az érdeklődő levelek, és

két hét alatt sikerült vevőt találnom rá.

A Lovasok.hu-t már ajánlottam is másnak és azóta ő is sikeresen üzletelt az oldal segítségével. Remélem, több lovat nem kell eladnom, de ha mégis, akkor biztos, hogy újra a Lovasok.hu-t választom.

András: "mindössze 3 nap alatt elvitték a lovamat"

Lovas körökben sokan ismerik a Lovasok.hu-t, ezért választottam a hirdetéshez. 3-4 érdeklődőből az egyik el is vitte a lovat, mindössze 3 nap alatt.

Keller András lova Lulla, a hirdetés feladását követő 3. napon eladásra került

Attila: "minden lóbarát ezt az oldalt nézi"

Mivel minden lóbarát ezt az oldalt nézi, először itt hirdettem meg a lovamat én is. (Másik hirdetési felületen is próbálkoztam, de onnan nem volt érdemben érdeklődés.) Landmannt végül elég gyorsan, 1-1,5 hónap alatt megvették. A hirdetési oldal szerintem

olcsó, korrekt és érthető,

külön örültem a karácsonyi akciónak, amiről személyes értesítést kaptam. Mindenkinek ajánlom, aki lovat hirdetne.

Landmann gyorsan elkelt, hiszen a Lovasok.hu-n hirdette meg gazdája.

László: "rekord idő, 12 óra alatt elkelt a lovam"

Több, mint harmincan hívtak fel a hirdetés miatt, és már az első érdeklődővel meg is állapodtam, így rekord idő, 12 óra alatt kelt el a lovam! Természetesen ajánlom mindenkinek, mert ez az oldal gyűjti össze a legtöbb lovas hirdetést.

Bognár László lova az eddigi rekorder, 12 óra alatt elkelt.

Márta: "5 érdeklődőm volt és 6 hét alatt megtaláltam a tökéletes tulajdonost"

Azért választottam a Lovasok.hu-t, mert rengetegen böngészik naponta az oldalt, akár külföldről is, tehát széles a vásárlók köre, továbbá

igényes és könnyen kezelhető hirdetőfelület

áll a rendelkezésemre. Molly csikómra 5 érdeklődő jelentkezett, és 6 hét alatt szerető és gondos tulajdonosokat sikerült találni számára, ami nálam egy fontos szempont.

Molly 6 hét után szerető és gondos tulajdonosokhoz került.

2015.07.23. Lovasok.hu
Frissítve: 2016.06.06.

Hozzászólások