Hogyan juttasd el ló hirdetésedet több százezer embernek?

Eladó lovaidat eddig is hetente több mint 20.000 látogatónak mutattuk meg oldalunkon, azonban most új fejlesztésünkkel lehetőséget biztosítunk számodra, hogy még nagyobb tömegnek mutathasd meg eladni kívánt lovaidat. 

Új szolgáltatásunkkal a közösségi média erejét próbáljuk meg felhasználni, hiszen az információ terjedésének egyik leghatékonyabb módja, a szájról szájra terjedés. Lehetett hallani, hogy „5 ismerősön keresztül közvetett ismerőse lehetsz akár a pápának is”.

Ha kipróbálod az „Eladó lovak a facebookon” alkalmazásunkat, akár fél Magyarországnyi látogatónak is eljuttathatod a hirdetésedet. Statisztikák alapján Magyarország lakosságának 48%-a (4,5 millió fő) regisztrált felhasználója a facebook-nak. Képzeld el, milyen lehetőségeket tartogat ez számunkra.

Próbáld ki új alkalmazásunkat és észrevételeiddel segítsd a fejlesztést az info@lovasok.hu email címen. Az alkalmazás kipróbálásához nem kell mást tenned, mint feladnod egy képes eladó ló hirdetést, vagy meglévő képes hirdetésedhez aktiválni az alkalmazást.

Új hirdetés feladása:

Ebben az esetben az első oldalon a hirdetési adatok lap alján tudsz nyilatkozni arról, hogy szeretnéd-e használni az alkalmazást. 3 féle dolgot állíthatsz be:

  • Szeretnéd-e használni?
  • Hány naponta szeretnéd közzétenni eladó lovadat?
  • Milyen hirdetési szöveggel szeretnéd közzétenni eladó lovadat?

Miután itt elfogadtad az alkalmazást folytasd a regisztrációt, emeld ki a hirdetésedet majd a regisztráció végén facebook-on meg kell, erősítsd az alkalmazásunk engedélyezését. (A megerősítés a regisztrációs legvégén történik.)

Hirdetés módosítása:

Ebben az esetben a „hirdetéseim” menüpontban az egyes hirdetések módosításánál van lehetőséged.

Az alkalmazás elfogadására hirdetésenként van szükség, azonban egy felhasználónak csak egyszer kell megerősíteni a facebookon az alkalmazásunkat.

Hozzászólások