Egy hely, ahol megbecsülik lovadat

A ló társ, nem eszköz. Mégis egyre többször találkozol azzal, hogy a lovat vásárlók nem ismerik annak valódi értékét? A Lovasok.hu egy olyan hely, ahol a vásárlók megbecsülik a lovakat.

Clarence, eladó 7 éves fríz mén – kattints a képre Clarence adatlapjának megtekintéséhez

Tudtad, hogy naponta 2-3 lovat eladnak a Lovasok.hu oldalon? Az elmúlt 4 hónapban 352 ló talált gazdára rajtunk keresztül. Az oldalon hat nyelven megjelennek a hirdetések, hogy a külföldi érdeklődőknek is megmutathassuk lovadat. A külföldre eladott lovak ugyanis átlagosan 15%-kal magasabb áron keltek el az elmúlt két évben.

Sportlovad van kiváló eredményekkel, ám meg kell válnod tőle? Úgy érzed nincs lehetőség a valós értékét elkérni érte? A Lovasok.hu-n a hirdetések feladásakor belinkelheted a versenyerdményeit, ez hozzáadott értékként jelenik meg. Ennek köszönhető, hogy oldalunkon a sportlovak átlagára 910.000 forint, tehát kétszer annyiért kelnek el, mint a versenyeredmény nélküli patások.

Cleo, eladó 9 éves holland sportló herélt – Kattints a képre Cleo adatlapjának megtekintéséhez.

Mindemellett az oldalon havonta több mint 100 szakcikk jelenik meg, amiket olyan lovas közönség olvas, akik értenek a lovakhoz, ezért ismerik azok valós értékét. A Lovasok.hu-n közel minden tizedik lovat egymillió forintnál magasabb áron adtak el az elmúlt két évben.

Minek köszönhető, hogy a Lovasok.hu-n a lovadat drágábban tudjod eladni, mintha máshol árulnád?

A látogatók bíznak az oldalban, ezért bizalommal fordulnak feléd is. “Úgy érzem, a Lovasok.hu-n több érdeklődővel találkozhatok, mint máshol. A Lovasok.hu-n nem voltam rákényszerítve arra, hogy engednem kelljen a ló árából, mert esetleg csak egy vevő jelentkezik.” írta nekünk Pomázi Gergely.

“A hirdetők arra törekednek, hogy hirdetéseik minél jobbak legyenek – nyilvánvalóan, hiszen akkor nagyobb az esély a sikerre. Ha új hirdetést adok fel, az ebben a minőségi környezetben jelenik meg, ebből következik, hogy magasabban áron tudok eladni.”

Timpex Fűszál, eladó 6 éves magyar sportló kanca – kattints a képre a kanca adatlapjának megtekintéséhez

Tehát összefoglalva:

Miért épp a Lovasok.hu?

  1. Mert nálunk drágábban tudod eladni 

    Mert a hirdetésed szakmai közegben jelenik meg, minőségi hirdetések között, és lovad versenyeredményeit is belinkelheted.

  2. Mert nálunk gyorsabban elkel

    Mert a Lovasok.hu-t havi 100.000 lovas látogatja és több ezer lovas kereső kifejezésre a találati lista első helyén szerepel oldalunk.

  3. Mert nálunk külföldre is eladhatod

    Mert nálunk minden hirdetés 6 nyelven jelenik meg és a lovak 15 százalékát külföldről veszik meg, így lehetőséged van arra, hogy a nemzetközi piacon hirdesd meg a lovadat.

  4. Mert most két hétig képekkel és videókkal együtt ingyenesen hirdetjük lovadat

 

2015.07.23. Lovasok.hu
Frissítve: 2016.09.22.

Hozzászólások