A Lovasok.hu-n felismerhetők a komoly lóhirdetők

Tudtad, hogy naponta 2-3 lovat eladnak a Lovasok.hu oldalon? Az elmúlt 4 hónapban 352 ló talált gazdára rajtunk keresztül. Megkérdeztük néhány hirdetőnket, hogy miért a Lovasok.hu-t választották lovuk értékesítéséhez.

"Lovam eladásához a Lovasok.hu-t választottam, mert Magyarországon ez az oldal a legnépszerűbb és legkeresettebb ebben a témában. Azt gondoltam, hogy ha itt hirdetem meg a lovam, akkor biztos rengetegen fogják látni a hirdetést" mondta el Pető Brigitta, aki nem elégedett meg annyival, hogy nálunk meghirdetett lova, hogy másfél hónap alatt új gazdára talált, hanem két lovat is vásárolt már a Lovasok.hu segítségével.

"Sok hívást kaptunk, és többen ki is próbálták Billogot. Egy lánynak nagyon tetszett, ő cserélni szeretett volna, viszont nekünk a csereajánlat először nem volt megfelelő. Végül másfél hónap alatt sikerült megegyezni: angol telivérünket két haflingire cseréltük. Szerintem a lóeladás egyik leghatékonyabb módja, ha legelőször a Lovasok.hu oldalán kezdjük el meghirdetni a pacit.

Teljes mértékben elégedett vagyok az oldallal, tetszik az az újítás is, hogy a képes hirdetésekért fizetni kell, így szerintem könnyebben ki lehet szűrni azokat, akik komolyan gondolják a lovuk eladását, és ezért mindent meg is akarnak tenni. Biztos vagyok benne, hogy a képes hirdetések nagyon sokat számítanak, főleg ha valaki már kitalálta, hogy nagyjából milyen pacit szeretne vásárolni. Ha szétnéz a weboldalon, akkor mindenképpen azokon a hirdetéseken fog megakadni a szeme, ahova képek is vannak feltöltve

Természetesen mindenkinek ajánlom az oldalt, hiszen elég gyorsan sikerült új gazdát találnom az általam meghirdetett pacinak, és mindezt a Lovasok.hu-nak köszönhetem. Mi elcseréltük a telivérünket két haflingire, és őket is itt fedeztük fel.  

Az oldalt rengetegen látogatják, és ez nem véletlen, hiszen véleményem szerint itt a legtöbben megtalálják azt, amit keresnek. Nekem is nagyon sokat segített az oldal, már két lovat is vettünk, akiket az itt található hirdetéseken fedeztünk fel. Tényleg mindenkinek, vevőknek és eladóknak egyaránt csak ajánlani tudom a Lovasok.hu oldalát!"

2014.05.20. Lovasok.hu
Frissítve: 2016.06.06.

Hozzászólások