A legjobbat szeretném lovamnak

Ha úgy hozza a sors, hogy meg kell válnod lovadtól, biztosan csak egy gondolat vigasztalna: hogy a lónak jó otthona lesz, és egy olyan gazdihoz kerül majd, aki legalább annyira szeretni fogja őt, mint Te magad. A most következő történeket bizonyítják, hogy ez egy olyan cél, amit egyáltalán nem nehéz megvaLÓsítani.

Bea és Tündi

Bea: "a legfontosabb, hogy szeretve van"

Az élet úgy hozta, hogy egy évre szóló állásajánlatot kaptam Kanadába, amit el is fogadtam. Tündi lovammal kapcsolatban arra a döntésre jutottam, hogy ha találok neki egy szerető gazdát, akkor eladom, de ha nem sikerülne, akkor még voltak erre az esetre más opciók (fedeztetés, bérbeadás) is. Tehát nem akartam mindenáron eladni, csak ha jó helyre kerül.

Elsőként a Lovasok.hu oldalán hirdettem meg, mert szerintem széles körben ismert és mivel már számos ló- és lovasfelszerelést is sikerrel értékesítettem itt, így nem volt számomra kérdéses, hogy hol kezdem el hirdetni. A képes hirdetést választottam az ajánlott opciók közül, mert magamból kiindulva én is inkább azokat a hirdetéseket nézem meg először, ahol kép is van feltöltve és árban is megfelelőnek találom. (Egy ismerősöm kép nélkül hirdeti a lovát és még nem tudta eladni, szóval kétségtelenül hasznosnak találom a képes hirdetés lehetőségét.)

Manapság a facebookon a különböző lovas csoportok nagyon népszerűek, sokan hirdetnek mind lovakat, mind ló-  és lovasfelszereléseket, így én is belinkeltem a Lovasok.hu-s hirdetésemet. Mivel eléggé el voltam havazva, csak egyszer hirdettem meg a Facebookon, inkább bíztam a Lovasok.hu eredményességében. (Elég sok hirdetés fut a közösségi portálon, így ha nem frissíted, 1-2 nap múlva már nem is látható, csak ha nagyon visszapörgeted az előzményeket, így onnan nem is volt érdeklődő.)

A szerencsések közé sorolhatom magam, mivel a hirdetésem feladása után egy héttel csörgött is a telefonom, hogy a Lovasok.hu-n feladott hirdetésem után érdeklődnek. Másnap el is jöttek kipróbálni a lovamat, majd 2-3 nap múlva hívtak, hogy szeretnék megvenni.

Mivel több díjugrató versenyen is részt vettem, így gondoltam, hogy ha esetleg valaki ott látott és tetszett neki a lovam, akkor az is egy jó referencia, de a vevő Debrecenből jelentkezett, még sosem látták a lovat versenyen, így egyértelműen a Lovasok.hu-n feladott hirdetésnek köszönhető.

Lili, az új gazdája nagyon szereti, mindent megvesz neki és egy jó lovardába került,

ahol van karám, fedeles, így télen is le lehet mozgatni, de mindezek mellett a legfontosabb, hogy szeretve van! Mindenképpen ajánlom a Lovasok.hu-t, hiszen ha nem ott hirdetem, lehet, hogy még a mai napig nem találtam volna neki új gazdát.

Adrienn és Larina

Adrienn: "olyan helyre került, ahol családtag lett és imádják"

Larinát több helyen is hirdettem, de más oldalakról nem volt rá túl sok érdeklődő. Nagy örömömre a Lovasok.hu-n keresztül sikerült 3 hét alatt megbízható gazdát találni neki. Nekem így nagyon megérte a hirdetésért kifizetett összeg. Egyszerű, gyors, sokan hirdetnek itt és sok lovas ismeri ezt az oldalt. Aki lovat akar venni, biztosan megtalálja, amit keres.

Annak örülök, a legjobban, hogy lovunk egy olyan helyre került, ahol családtag lett és imádják. A hölgy, aki megvásárolta, kezdő lovas. Már van egy ugrólova, de vele a hobbilovaglás nem igazán jött össze. Kedves, aranyos, szép ló, csak épp ő versenyre született. A mi kis drágánk viszont pont az ellentéte: egy nyugodt, kicsi, bújós kanca. És a hölgy pont erre vágyott, amikor meglátták egymást, 

szerelem volt első látásra.

Utólag, mint kiderült, a sportló és a kis kanca apáról testvérek. Kívülről nagy a hasonlóság, de a belső tulajdonságaik nagyon eltérőek. A hölgy boldogan mondta: igen, ő kell nekem, elvisszük haza! Szerintem minden lovas álma az, hogy a lovában megtalálja azokat a tulajdonságokat, melyek a saját személyiséhez illenek, így a gondolatok eggyé válnak. Nekünk ez sikerült, a kis kanca boldog és az új gazdája is, a két fél teljesen kiegészíti egymást!

Mercédesz és Tintás

Mercédesz: a leendő gazdi tegyen meg mindet kedvencünkért

Sikerült eladni Tintás nevű sportpónimat a Lovasok.hu segítségével. Azért választottam ezt az oldalt, mert itt igényes, szerető gazdára találhat bármelyik ló. Más oldalakon is hirdettem a pónimat, de egyiken sem jártam sikerrel. Volt pár érdeklődő ugyan, de nagy elkeseredésemre csak komolytalan emberek kerestek föl.

A Lovasok.hu-s hirdetésemre azonban sokkal nagyobb volt az érdeklődés. Ez mind két hetet foglalt magába, majd a harmadik héten felhívott minket egy lóterápiával foglalkozó férfi. A hitem beigazolódott, miszerint a Lovasok.hu-n tényleg olyanok keresnek lovat, akik nagymértékben értenek hozzájuk, szeretik, megbecsülik őket,

és a lehető legjobbat nyújtják saját kedvencük számára. 

Mindezek mellett szeretnék gratulálni a Lovasok.hu szerkesztőségének és mindenki másnak, aki hozzájárult az új hirdetési rendszer létrehozásához, mellyel elősegítették minden lovas célratörő keresését az oldalon. Képes hirdetés feladására is igen csekély összeget kérnek, mellyel garantált a siker.

2015.07.22. Lovasok.hu
Frissítve: 2016.06.06.

Hozzászólások