Kiemelt szakmai hirdetési ajánlat

Kiemelt szakmai hirdetési ajánlat

Szeretnél egy saját céges bemutatkozó oldalt a Lovasok.hu-n? Megjelentetnéd lovas termékeidet és szolgáltatásaidat? Ha a válasz igen, akkor kiemelt szakmai hirdetésünket pont Neked találták ki!

Alap megjelenés a Lovasok.hu-n

Ha kiemelt szakmai hirdetésünket választod, termékeid / szolgáltatásaid mindig az ingyenes lakossági apróhirdetések előtt fognak listázódni a Lovas Piactér valamennyi vonatkozó kategóriájában. Sőt, hirdetéseidben egy “Irány a bolt” feliratú gomb rögtön a saját honlapod megfelelő árucikkére / szolgáltatására viszi majd az érdeklődőket. Az alap megjelenés a következőket tartalmazza:

 • Megjelenés a Lovas Piactéren (“Rólunk” céges bemutatkozó oldal)
 • Logó feltüntetése a hirdetett Termékek / Szolgáltatások oldalain, pl. a lófelszereléseknél
 • Manuális termékfeltöltés lehetősége, korlátlan számú termékkel / szolgáltatással

Az alap megjelenés ára: 100.000 Ft+Áfa/hó

Nem szeretnél a termékfeltöltéssel bajlódni? Segítünk!

Szerkesztőségünk munkatársai webáruházad vagy honlapod alapján, előzetes egyeztetéssel szívesen feltöltik helyetted a hirdetni kívánt termékeket és szolgáltatásokat, maximum 20 db hirdetésig.

A szerkesztőségi termékfeltöltés díja: 2.000 Ft+Áfa/termék

Túl sok terméked van? Nehéz lenne egyesével feltölteni? A megoldás: automata import

Programozóink webáruházad alapján kérésedre elkészíthetik az automatikusan frissülő terméklistádat, így mindig naprakész lehet kínálatod a Lovasok.hu oldalon! A Lovas Piactér rendszere ugyanis képes arra, hogy egy megfelelően összeállított adatfájl alapján minden éjszaka frissítse megjelenéseidet, így az új termékeid másnap reggelre nálunk is megjelennek.

Az automata import mellé ráadásul hozzáférést kapsz a Lovas Piactér adminisztrációs felületéhez is, ahol megtekintheted a napi/heti/havi statisztikáidat is. Tudtad, hogy az automatikus termékimport képes magától megjeleníteni egy-egy külön listában az akciós termékeket (az árcsökkenéseket) valamint az új termékeket? Remek lehetőség, ha épp leárazást tartasz és kiárusítod kifutó termékeidet – vagy éppen a legújabb kollekciót kívánod bevezetni.

Ahhoz, hogy a beimportált termékek a megfelelő kategóriákba kerüljenek (pl. a nyergek a nyergekhez), szükség van egy egyszeri ellenőrzésre, kategorizálásra is. Ezt elvégezheted Te magad is, vagy megbízhatod vele szerkesztőségünk munkatársait.

 • Az importkészítés egyszeri költsége: 100.000 Ft+Áfa
 • Fenntartási díj: 20.000 Ft+Áfa/hó (1.000 db termék alatt) és 40.000 Ft+Áfa/hó (1.000 db termék felett)
 • Ha saját programozóddal szeretnéd elkészíteni az importfájlt, akkor a fenti költségeket természetesen nem kell kifizetned.
  Segítségképp az importkészítési útmutatót itt találod »
 • Kategorizálás: 200 Ft+Áfa/termék

Még hatékonyabb megjelenést szeretnél? Kiemelt szakmai hirdetésed mellé válassz további szolgáltatásaink közül:

 1. PR cikk megjelentetése (hír, beharangozó, beszámoló, termék / szolgáltatás ajánló, akció, nyereményjáték, kitelepülés stb.)

  Amennyiben az általad előzetesen már megírt anyagot csak átdolgozni / szerkeszteni kell, valamint Te biztosítod a cikkhez szükséges lovas képeket is, akkor 1 db PR cikket 80.000 Ft+Áfa áron tudunk megjelentetni a Lovasok.hu oldalon. Amennyiben nincsen kész írásod, de szeretnél cikket megjelentetni, akkor egyedi árazással  a Lovasok.hu szerkesztősége elkészíti a szövegezést illetve biztosítja adatbázisából a szükséges képeket, illusztrációkat. Ha egy magyarországi helyszínre is ki kell szállni a cikk megírása kapcsán (pl. fotók, interjú készítése) az további költséget jelent. A PR cikk ára egyedi árazás alapján: 80.000 – 520.000 Ft+Áfa/cikk.
   További információ a PR cikkekről »

 2. Bannerkampány

  25.000 vagy 50.000 vagy 100.000 AV nagyméretű banner-megjelenés kampányszerű hirdetésekhez a Lovasok.hu oldal standard bannerzónáiban, 2 Ft+Áfa/AV áron vásárolható. Statisztikáink alapján 50.000 db banner-megjelenésből kb. 5-15 körüli potenciális ügyfeled lehet. A bannerek mutathatnak a saját honlapodra vagy a Lovasok.hu-s megjelenésedre. Ajánlatunk nem tartalmazza a kreatívok elkészítésének költségét. A bannerkampány ára 2 Ft+Áfa/AV, minimálisan rendelhető: 25.000 AV.
   További információ a bannerkampányokról »

 3. Egyedi hírlevél

  Több mint 35.000 feliratkozott olvasónkat értesítjük e-mailben az általad beküldött hírekről. A hírlevél különszámban kizárólag az általad hirdetett tartalmak jelennek meg, azaz csak Rólad és cégedről, termékeidről / szolgáltatásaidról szól. A hírlevél összeállításához szükséges anyagokat (szövegeket és képeket) a Neked kell biztosítani. Az egyedi hírlevél ára: 500.000 Ft+Áfa/alkalom.
   További információ az egyedi hírlevelekről »

 4. Organikus Facebook poszt

  Bejegyzés a Lovasok.hu több mint 102.000 rajongóval rendelkező közösségi oldalán. A bejegyzést több mint 100.000 FB követőnk láthatja, aki feljön a Lovasok.hu közösségi oldalára. Az organikus Facebook poszt ára 70.000 Ft+Áfa/poszt.
   További információ az organikus Facebook posztokról »

 5. Facebook hirdetés garantált eléréssel

  A fentinél kedvezőbb áron termékeidet/szolgáltatásaidat/híreidet/cikkeidet a Lovasok.hu közösségi oldalán garantáltan megmutatjuk:
  – 12.000 érdeklődő felhasználónak 59.800 Ft+Áfa áron;
  – 24.000 érdeklődő felhasználónak 79.800 Ft+Áfa áron;
  – 36.000 érdeklődő felhasználónak 99.800 Ft+Áfa áron.
   További információ a garantált eléréses Facebook posztokról »

Kérdésed van? Ajánlatkéréssel fordulj hozzánk az info@lovasok.hu e-mail címen illetve telefonon a +36 1 376-6007 vagy +36 30 352-4134 számon.

A Lovasok.hu oldal valamennyi hirdetési szolgáltatása előfizetéses jelleggel vehető igénybe, így a megjelenés a befizetés beérkezését követő 3-5 munkanapon belül indulhat el. A hirdetésekben kizárólag a Lovasok.hu szerkesztősége által előzetesen jóváhagyott tartalmak és képanyagok jelenhetnek meg.

összes médiaajánlat | piacteres hirdetés | rendezvényhirdetés | lovardahirdetéslóhirdetés
PR cikk | bannerkampány | egyedi hírlevél | Facebook poszt

2018.01.05. Lovasok.hu

Hozzászólások