Félmillióan látták a Lovasok.hu híreit 7 nap alatt

A Facebook legfrissebb statisztikája alapján a Lovasok.hu Facebook oldalán megjelent posztokat az elmúlt 7 napban 587.971 különböző felhasználó látta. 

Köszönjük több mint százezer olvasónknak és 57.800 Facebook rajongónknak a megosztásokat, hozzászólásokat, lájkokat, amelynek eredményeként több mint félmillió emberhez jutottak el a lovasélet hazai és nemzetközi hírei.

7 nap alatt 66.485 fő volt azon felhasználók száma, akik lájk, megosztás, komment vagy kattintás formájában valamilyen interakcióba léptek a Lovasok.hu Facebook oldalán megjelenített tartalmakkal. A szám egyedi felhasználókat jelöl, azaz ha valaki több posztot is lájkolt, vagy több hozzászólást is írt (szerencsére erre is van példa szép számmal), ebben a kimutatásban akkor is csak egy főnek számít.

A Lovasok.hu Facebook oldalának elmúlt 7 napi mérlege:

  • 42.690 lájk
  • 1.548 komment
  • 5.777 megosztás
  • 311.220 kattintás

Mi azt valljuk, hogy a lovaglás és a lovas életforma népszerűsítésének első lépcsője, hogy érjünk el minél nagyobb közönséget, a következő, hogy bevonjuk és elkötelezzük az érdeklődőket. A Lovasok.hu 10 fős csapatával az év 365 napján azért dolgozunk, hogy egyre több lovas és lóbarát legyen az országban.

Köszönjük, hogy aktív közreműködéseddel Te is hozzájárulsz a lovasélet népszerűsítéséhez! 

2014.02.06. Maus András, Lovasok.hu

Hozzászólások