Egyedi hírlevél kiküldése

Egyedi hírlevél kiküldése

Szeretnéd, ha ajánlatod rögtön több mint 35.000 lovas postafiókjában landolna? Küldj egyedi hírlevelet a Lovasok.hu feliratkozott olvasóinak!

Lovas hírek elsőkézből – a Te ajánlatodnak is itt a helye!

Az elmúlt évek során a Lovasok.hu egy helyre gyűjtötte hazánk lovasait. A lehető leghatékonyabb hirdetéshez Neked már nincs is más dolgod, mint használni a Lovasok.hu hírlevelére feliratkozott olvasóink adatbázisát.

 A hírlevél összeállításának három lehetséges módja van:

 • vagy egy kész html kódot kapunk Tőled;
 • vagy Word-ben nagyjából összeállítod a kiküldésre szánt tartalmakat (szöveggel, képekkel, linkekkel, a kívánt elrendezésnek megfelelően) és ez alapján szerkesztőségünkben reprodukáljuk a szükséges html változatot;
 • vagy egyszerűen csak továbbítod a saját hírleveledet, amelyet lemásolhatunk.

A teljes kiküldési folyamat kb. 4-5 órát vesz igénybe, ennyi idő alatt jut el valamennyi feliratkozott felhasználóhoz a levél. A tervezett kiküldési időpontokat minimum 10 munkanappal előbb szükséges lefoglalni, illetve a kiküldési dátum előtt minimum 3 munkanappal  szükségünk van a végleges anyagokra, hogy időben összeállíthassuk a hírlevelet, illetve hogy küldhessünk belőle tesztet Neked is, és hogy legyen idő az esetlegesen szükséges módosítások elvégzésére. Az egyedi hírlevél kiküldésének díja 500.000 Ft+Áfa/alkalom.


Még hatékonyabb megjelenést szeretnél? Az egyedi hírlevél kiküldése mellé válassz további szolgáltatásaink közül:

 1. PR cikk megjelentetése (hír, beharangozó, beszámoló, termék / szolgáltatás ajánló, akció, nyereményjáték, kitelepülés stb.)

  Amennyiben az általad előzetesen már megírt anyagot csak átdolgozni / szerkeszteni kell, valamint Te biztosítod a cikkhez szükséges lovas képeket is, akkor 1 db PR cikket 80.000 Ft+Áfa áron tudunk megjelentetni a Lovasok.hu oldalon. Amennyiben nincsen kész írásod, de szeretnél cikket megjelentetni, akkor egyedi árazással  a Lovasok.hu szerkesztősége elkészíti a szövegezést illetve biztosítja adatbázisából a szükséges képeket, illusztrációkat. Ha egy magyarországi helyszínre is ki kell szállni a cikk megírása kapcsán (pl. fotók, interjú készítése) az további költséget jelent. A PR cikk ára egyedi árazás alapján: 80.000 – 520.000 Ft+Áfa/cikk.
   További információ a PR cikkekről »

 2. Bannerkampány

  25.000 vagy 50.000 vagy 100.000 AV nagyméretű banner-megjelenés kampányszerű hirdetésekhez a Lovasok.hu oldal standard bannerzónáiban, 2 Ft+Áfa/AV áron vásárolható. Statisztikáink alapján 50.000 db banner-megjelenésből kb. 5-15 körüli potenciális ügyfeled lehet. A bannerek mutathatnak a saját honlapodra vagy a Lovasok.hu-s megjelenésedre. Ajánlatunk nem tartalmazza a kreatívok elkészítésének költségét. A bannerkampány ára 2 Ft+Áfa/AV, minimálisan rendelhető: 25.000 AV.
   További információ a bannerkampányokról »

 3. Organikus Facebook poszt

  Bejegyzés a Lovasok.hu több mint 102.000 rajongóval rendelkező közösségi oldalán. A bejegyzést több mint 100.000 FB követőnk láthatja, aki feljön a Lovasok.hu közösségi oldalára. Az organikus Facebook poszt ára 70.000 Ft+Áfa/poszt.
   További információ az organikus Facebook posztokról »

 4. Facebook hirdetés garantált eléréssel

  A fentinél kedvezőbb áron termékeidet/szolgáltatásaidat/híreidet/cikkeidet a Lovasok.hu közösségi oldalán garantáltan megmutatjuk:
  – 12.000 érdeklődő felhasználónak 59.800 Ft+Áfa áron;
  – 24.000 érdeklődő felhasználónak 79.800 Ft+Áfa áron;
  – 36.000 érdeklődő felhasználónak 99.800 Ft+Áfa áron.
   További információ a garantált eléréses Facebook posztokról »

Kérdésed van? Ajánlatkéréssel fordulj hozzánk az info@lovasok.hu e-mail címen illetve telefonon a +36 1 376-6007 vagy +36 30 352-4134 számon.

A Lovasok.hu oldal valamennyi hirdetési szolgáltatása előfizetéses jelleggel vehető igénybe, így a megjelenés a befizetés beérkezését követő 3-5 munkanapon belül indulhat el. A hirdetésekben kizárólag a Lovasok.hu szerkesztősége által előzetesen jóváhagyott tartalmak és képanyagok jelenhetnek meg.

összes médiaajánlat | piacteres hirdetés | rendezvényhirdetés | lovardahirdetéslóhirdetés
PR cikk | bannerkampány | egyedi hírlevél | Facebook poszt

2018.01.05. Lovasok.hu

Hozzászólások