1000 dolog, amit szeretek a lovakban

Hogy mit lehet szeretni a lovakban? Szerintünk szinte végtelen a lista. Íme a kihívás: gyűjtsünk össze 2 hét alatt 1000 dolgot, amit mi lovasok szeretünk a lovakban! Felkészültél, indulhat a rekordkísérlet?

 

Ha egy lovast vagy lókedvelőt valaki arról kérdez, miért is szereti a lovakat, az némi töprengés után általában hosszas felsorolásba kezd. Ennek egyenes következménye, hogy a kérdező menekülőre fogja és soha többet nem mer kedvenc patásaidról kérdezni. Pedig Te annyi mindent szerettél volna még elmondani…

Akármilyen hihetetlen is ez nem lovas ismerőseid számára, nem is olyan egyszerű megfogalmazni, miért olyan jó, ha valakinek az ideje nagy részét egy féltonnás, önfejű egyéniség tölti ki. 

Hiszen mit is lehet bennük annyira szeretni? A hatalmas szemüket, amivel a lelkedbe látnak? Azt a különlegesen puha és bársonyos részt a szájuk körül? A vágtát? A szabadság érzését? Vagy azt a kedves üdvözlést minden találkozáskor? 

Mondd el nekünk, hogy Te mit szeretsz a lovakban!

Íme a kihívás: gyűjtsünk össze 2 hét alatt 1000 dolgot, amit mi lovasunk szeretünk a lovakban! A beérkezett válaszokat megmutatjuk itt, a Lovasok.hu-n.

Nos, elfogadod a kíhívást? Indulhat a rekordkísérlet? Akkor írd meg néhány szóban, de maximum egy mondatban, mi az, amit legjobban szeretsz a lovakban!

2016.05.20. Fotók: Bigstock

Hozzászólások