Hamarosan induló lovas képzések Pest megyében az EducPro Kft. szervezésében! Jelentkezz Te is!

Szeretnéd lovasoktatóként vagy lovasedzőként továbbadni eddig megszerzett lovas tudásodat, de még nem találtál rá a megfelelő képzésre? Az oktatás területén szerzett sokéves tapasztalat lehetővé tette az EducPro Kft. alapítói számára, hogy egy olyan felnőttképzési vállalkozást működtessenek, amely színvonalas, gyakorlatias képzéseket nyújt, és a szakma irányában elkötelezett módon valósítja meg azokat!

Elkezdődött a lovasok főszezonja, indulnak a jobbnál jobb lovas tanfolyamok! Május hónap elején lovasedző és lovasoktató képzések indulnak a főváros vonzáskörzetében az EducPro Kft. szervezésében április 30-ai jelentkezési határidővel. Ne maradj le az adódó lehetőségről!

Miért érdemes az EducPro képzéseire jelentkezned?

A végzett hallgatók  nem csak államilag elismert OKJ szakképesítést kapnak, hanem az Európai Unió által elfogadott nemzetközi EUROPASS bizonyítványt is igényelhetnek akár többféle idegen nyelven kiállítva.

Az EducPro képzések pedagógusai nagy hangsúlyt fektetnek a szilárd elméleti alapokra, miközben a gyakorlati oktatás során is igyekeznek a legtöbbet kihozni a fejlődni vágyó lovasokból.

A megszerzett tudást az oktatók a képzés ideje alatt is számon kérik tesztek, és írásbeli beadandók formájában, hogy a tanulók a lehető legmélyebben elsajátítsák az elméleti hátteret.

Később írásbeli és gyakorlati modulzáró vizsgákkal kvalifikálhatják magukat a célegyenes felé, amikor is gyakorlati és szóbeli komplex szakmai záróvizsgákon való sikeres részvételükkel szerezhetik meg a végzettséget igazoló oklevelet.

Ha Te is szeretnél megfelelő elméleti és gyakorlati tudáshoz jutni, amely egyben végzettséget is biztosít számodra, tekintsd meg a Lovasok.hu Kártya elfogadóhely adatlapját, és jelentkezz mihamarabb a neked megfelelő lovas képzésre az EducPro Kft. szervezésében!

Lovasok.hu kártyabirtokosként most akár 10000 Ft-ot is megspórolhatsz a regisztrációs díjak árából!

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.04.16. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége

A képek forrása: pixabay.com

Hozzászólások