Spórolj a rezsiköltségekkel, költs inkább a lovadra!

Milyen jó lenne, ha a magas gáz és villanyszámlák fizetése helyett inkább egy új nyereg vagy más lovas kiegészítők számára fenntartott persely tartamát bővíthetnéd, nem? A magyarok évente átlagosan 400.000 forintot költenek a mindennapi élethez szükséges energiára, amelyet a következő Európai Uniós pályázattal akár a felére is le lehet csökkenteni.

Az így félretett pénzen azért már bőven lehet válogatni a nyergek között.

A közintézményeken, a vállalkozásokon túl ugyanis már a lakosság számára is elérhetővé tették azt a visszatérítendő támogatást, amelyet a lakóépületek energiahatékonyságának és a megújuló energia felhasználásának növelésére írtak ki. (A támogatás pályázati azonosítójele: VEKOP-5.2.1-17).

A havi számlaköltségek folyamatos drágulása figyelhető meg, ami leginkább az épületek korszerűtlen kialakítására és bizonyos elemeinek elhasználtságára vezethető vissza. Ha az ember nem tesz ellene semmit, akkor egyfelől egyre magasabb kiadásokkal kell számolni, másfelől minél tovább húzódik a felújítás, azt annál nehezebb megvalósítani, így az ingatlan egyre kevesebbet ér.

Egy családi ház komplex felújítása milliós nagyságrendű költségeket von maga után, amelyet teljes önerőből csak hosszú-hosszú évek kemény munkája árán lehet összespórolni.

Éppen ezért nem szabad elszalasztani ezt a lehetőséget, hiszen óriási könnyítést jelenthet és a befektetés biztosan megtérül!

Még nem késő pályázni! Majdnem 10 milliárd forint áll rendelkezésre!

A hitelre természetes személyek mellett társasházak és lakásszövetkezetek egyaránt pályázhatnak, azonban a részükre nyújtott kölcsönök összesen nem haladhatják meg a keretösszeg 25%-át.

Akár 10.000.000 forint is elnyerhető!

A rendelkezésre álló kamat nélküli hitel maximális futamideje 20 év. A minimum támogatás pedig egészen 500 ezertől 10 millióig terjed, ahol 5 millió forintig csupán 10% önerővel kell biztosítani a keretet és fedezet sem szükséges.

A hitel támogatáson keresztül megvalósított felújítás ráadásul duplán megtérül, hiszen nem kizárólag a magas havi kiadásoknak mondhatsz búcsút, de az ingatlanod piaci értékét is megdobja!

Amennyiben érdekelnek a részletek, és kíváncsi vagy, hogy igényelheted-e a támogatást, akkor töltsd ki  a következő előminősítő kérdőívet és az adatok beérkezése után 24 órán belül visszajelzést kapsz az eredménnyel kapcsolatban.

Az előminősítő kérdőív magánszemélyek részére a következő linken keresztül közvetlenül elérhetőhttps://energiaunio.typeform.com/to/cEPzeF

Előminősítő kérdőívünk cégeknek az alábbi linken közvetlenül elérhető: https://energiaunio.typeform.com/to/Oo73QH

2018.06.06. Írta: Frisch Andrea, Lovasok.hu külső munkatárs

Forrás:www.kkvpalyazat.hu 

Kép forrás: www.bigstockphoto.com

 

Hozzászólások