Riadó jelentkezik

Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar
Lógyógyászati Tanszék és Klinika

2225 Üllő, Dóra major
Tel.: +36-29-521-300   +36-30-692-1290 
www.loklinika.hu

 

Nem volt eseménytelen az elmúlt időszak Riadó életében. Versenylóból klinikai lakóvá avanzsált "kis" betegünk számos változáson esett át a múlt héten.

Mivel  egyelőre nem lesz szüksége a versenypatkóira, így Ormándi Zsolt jóvoltából fazont váltott: a patkók lekerültek a lábáról, majd meg is körmölték. Reméljük mostantól új cipői is segítik őt a gyógyuláshoz vezető úton. Még egyszer köszönjük a segítséget Ormándi Zsoltnak és csapatának.

Új élet – új frizura, Riadó sincs ezzel másképp, alapos kozmetikán esett át, de beszéljenek a képek, amelyeket Fodor Balázs készített.

Néhány szó az állapotáról: továbbra is napi négy alkalommal kap antibiotikumot szájon át. Szerencsére nincs láza, jó az étvágya és tartja a súlyát. A kedve is egyre jobb, kezdi megszokni új otthonát, és az életet a klinikán. A tüdőgyulladása bár nagyon lassan, de javul.

Sajnos az antibiotikumot még hónapokig szednie kell, ezért minden apró felajánlásra szüksége van, hogy fedezni tudjuk a költségeket. Eddig 98.000 forint érkezett a számlájára, amit nagyjából már el is költött.


Ormándi Zsolt, Blényesi Árpád, Bakos Ernő

Ezúton is köszönjük mindenkinek az adományokat!

Riadónak két módon tudtok további segítséget nyújtani (de természetesen minden további segítséget és javaslatot örömmel veszünk):

Közvetlen pénzügyi támogatással:

Kérjük, hogy a Riadó gyógyítására szánt összeget az alábbi számlaszámra utald:

“Alapítvány az Üllői Nagyállatklinika Fejlesztésére”

11742283-20033600-00000000 (OTP)

(A fenti alapítványra a vonatkozó rendeletek értelmében magánszemély és társaságok is befizethetnek. A befizetés összegéről az adományozó igazolást kap.)

Kérjük, hogy a közleménybe ne felejtsétek el beírni: Riadó

 

Riadó megvásárlásával:

Amennyiben úgy érzed, hogy szívesen vállalnál lóélethosszig tartó felelősséget és az esetleges műtét után szívesen lennél Riadó gazdája, kérjük hívd dr. Moravszki Letíciát a következő telefonszámon: 06-30-605-0315.

Amennyben állod a fiatal mén gyógykezelésének költségeit, a ló a Te tulajdonod lesz. Szeretnénk azonban, ha elfogadnád a feltételeinket:

Riadónak az utókezelés idejére a Nagyállat Klinikán kell maradnia, majd gondoskodnod kell megfelelő elhelyezéséről és az utókezeléséről.

Nem árulunk zsákbamacskát: összességében előreláthatólag 1 – 1,5 millió forintos költségre számíthatsz.

Tudjuk, hogy ez egy bizonytalan befektetés, de reméljük, hogy akad valaki, aki úgy érzi, Riadót neki teremtették. 

Mindezekért cserében mi a befektetett munkánkat, szaktudásunkat, jelenlétünket, gondoskodásunkat ajánlhatjuk fel és azt, hogy beleadunk apait-anyait Riadó gyógyításába is – ugyanúgy, ahogy tesszük ezt minden gondjainkra bízott lóval. 

Riadó gyógyulásáról – támogatóinak megjelentetésével – rendszeresen beszámolunk itt a Lovasok.hu portálon.

   
A Lócipész akcióban

Segítségedet, támogatásodat előre is köszönjük:

A Nagyállat Klinika dolgozói


KapcsoLÓdó cikkek:

Segítségeddel Riadó meggyógyulhat >>

Hozzászólások