Ajándékozz művészetet bármilyen alkalomra

“Kedvenc portré alanyaim közé tartoznak a lovak, akiknek gyönyörű, áramvonalas, tónusos testüket óriási kihívás és élmény visszaadni.”

Márton Csaba vagyok a TE portré készítőd! Életem során mindig is imádtam a természetet, állatokat és a képzőművészetet. Tiszai származásom lévén tanyasi környezetben nőttem fel, ahol anyai ágon nagyszüleim lovakkal és állattenyésztéssel foglalkoztak, viszont apai ágon a népművészeti fafaragás volt, ami elősegített abban, hogy rájöjjek, mivel is akarok foglalkozni.

Művészeti iskoláim elvégzése után döntöttem úgy, hogy ezt a megélhetési módot és a művészetnek e gyönyörű kifejezési módját választom. Így hát a rajzolás, festészet ragadott magával. Kedvenc portré alanyaim közé tartoznak a lovak, akiknek gyönyörű, áramvonalas, tónusos testüket óriási kihívás és élmény visszaadni. Jelenleg leginkább portrékészítéssel foglalkozom, de nagyon szeretném, ha több állat portrét készíthetnék. Kedvencem, mikor egy gyönyörű paripa a gazdájával kerül papírra.

Mindig érdemes a http://lovasportre.lovasok.hu oldalamra látogatni és körbenézni, hiszen az egyik legszebb ajándék lehet párodnak, családodnak, barátaidnak és szeretteidnek. – vagy akár saját magadnak is egy a kedvencedről készült grafika.

Lovasok.hu Klubtagoknak 10-20-30% kedvezmény jár!

Minden megrendelt portré mellé most ajándékba kapsz egy 2.500 Ft értékű ajándék utalványt is, amit a következő rendelésnél beválthatsz.

További információ: http://lovasportre.lovasok.hu

Frissítve: 2018.01.08.

Hozzászólások