A Bellandor Lovasközpont Lovasok.hu Kártya Partner

Bővül és csak bővül azon elfogadóhelyek száma, akik elfogadják a Lovasok.hu Klubkártyát és így kedvezményeket biztosítanak a kártyatulajdonosoknak. A Bellandor Lovasközpont lett a legújabb Lovasok.hu Klubkártya Partner. Nézzetek körül náluk és élvezzétek a lovas programokat!

Lovasok.hu Kártya kedvezmények érvényesek!
Kedvezmény mértéke:
Classic kártyára: -5%
Silver kártyára: -10%
Gold kártyára: -10%

A Bellandor Lovasközpont egy kedves kis lovarda a Zsámbéki-medence szívében, Pátyon. Alapelvének tartja az ősrégi magyar hármashangzat: ember, ló és természet egységét. Családias környezetben lovagolhatunk itt magas szinteken.

A lovardában nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi lovas oktatásra. Valamint Külföldi oktatóik is azon fáradoznak, hogy minél színvonalasabb oktatásban részesüljenek az őket választó lovasok.

A Bellandor Lovasközpontban a díjlovas szakágban versenyzésre is lehetőséget kapunk.

Szállásokat is kínálnak, 1 főstől 4 fősig terjedő szobákat lovasoknak, s természetesen a lovainkat is el tudják itt szállásolni. Lehetőségünk van szaunázni, szoláriumozni, sószobában feltöltődni, biciklit bérelni. Igénybe vehető legelő, box, jártató is.

Nagy- és kisfedelest, nagypályát is bérelhetünk. Center pályájuk éjszakai világítással felszerelt.

Parkolás gépjárművünk számára szintúgy, mint a lószállító utánfutónk számára megoldott.

Nagyobb rendezvények szervezése esetén kibérelhető a légkondícionált klubhelyiség, versenyiroda, tárgyaló, szeminárium terem is.

Lovasok.hu Kártya kedvezmények érvényesek!
Kedvezmény mértéke:
Classic kártyára: -5%
Silver kártyára: -10%
Gold kártyára: -10%

A Bellandor Lovasközpont is csatlakozott a Lovasok.hu Klubkártya elfogadóhelyeink sorába. Legyél te is Lovasok.hu Klubkártya tulajdonos! Ide kattintva igényelheted meg saját kártyádat!

2018. 06. 19. Írta: Virág Dorottya

Fotó: bellandor lovasiskola

Hozzászólások