Sportlógyógyász Kft. – sportlógyógyászati ellátások a helyszínen

Mobil, korszerű eszközökkel történő sportlógyógyászati ellátások

 
 
Korszerű, mobil műszereinkkel a ló tartási helyén végezzük a vizsgálatokat. A sántaság-vizsgálat nemcsak a klasszikus értelemben vett „bólogató” sánta lovakra terjedhet ki, hanem akár már a nem 100%-osan teljesítő, bizonyos feladatokat nehezen végrehajtó lovakra is. Ne habozzon telefonálni, ha lova teljesítményével szemben kétségek merülnek fel!
Adás-vételi vizsgálatot – legyen szó nagyértékű sportlóról vagy kisebb értékű hobbilóról – érdemes elvégeztetni, így sok jövőbeli kellemetlenségtől, csalódástól óvhatjuk meg magunkat. Sokéves tapasztalattal és a legmodernebb műszerekkel segíthetünk megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb lovat.
Az állat tartási helyén 10 másodperc alatt elkészített, kiváló minőségű röntgen felvétel. A képek digitálisak, így azonnal elbírálhatóak, vagy akár adás-vételi vizsgálat után interneten, adathordozókon rögtön továbbíthatóak.

Tovább a
sántaságvizsgálathoz >>

Tovább az
adás-vételi vizsgálathoz >>

Tovább a
mobil digitális röntgenhez >>

A Sportlógyógyász Kft. 2012 áprilisában alakult, mikor Dr. Kis János Krisztián lógyógyász szakállatorvos hazaköltözött Magyarországra, a PJ McMahon által vezetett, magas színvonalú és világszerte elismert Kings Park Equine Clinic-nél eltöltött 5 év után. Praxisunk jelenleg közép – magyarországi központtal kezdte meg teljesen mobil lógyógyászati szolgálatát.

Dr. Kis János Krisztián
lógyógyász szakállatorvos

A praxis elsősorban a sportlovakat érintő leggyakoribb probléma, a sántaság diagnosztizálására, gyógyítására és terápiájára fekteti a hangsúlyt. Kiemelt figyelmet fordítunk a teljesítménybeli problémák okainak feltárására és kiküszöbölésére.
Igyekszünk kivételesen magas színvonalú szolgáltatást nyújtani és kiemelkedő szerepet játszani a magyar lovas állatorvoslásban. Vállalkozásunk a józan ész és a gyakorlatiasság elvét követi. Hiszünk abban, hogy az odafigyelés, a lovak jóléte és teljesítménybeli javulása elégedett tulajdonosokat és vállalkozásunk sikerét eredményezi.
A jelenleg elérhető legmodernebb diagnosztikai eszközökkel felszerelt állatorvosi szolgálatunk, sok éves lovas állatorvosi tapasztalattal rendelkezik, így minden ló és tulajdonos igényét képes kielégíteni. Olyan módszereket és terápiákat alkalmazunk, ahol a maximális eredményt és a maximális kockázatot tartjuk szem előtt. Állatorvosi praxisunk  folyamatos megújulásra és fejlődésre törekszik.

ELÉRHETŐSÉGEK:

Sportlógyógyász Kft.
Országos működési terület
Kecskeméti székhellyel

Dr. Kis János Krisztián
+36 30 90-81-904
janoskisvet@gmail.com


A Sportlógyógyász Kft. szolgáltatásainak listája:

 

Klinikai
vizsgálatok
:

 

Műszeres 
diagnosztika
:

 

Terápiás
kezelések
:

Hozzászólások