keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas képek

Karácsonyi lovas rajzpályázat - a 14 év alattiak képei
A Lovas Nemzet magazin és a Lovasok.hu közös karácsonyi lovas rajzpályázatára négy korcsoportban összesen 178 pályamű és 2560 szavazat érkezett. Ezúttal a 14 év alattiak alkotásait mutatjuk be, összesen 48 képet.

A legtöbb lájkot kapott képek közül szakmai zsűri választotta ki a győztes alkotásokat, de kiosztottunk néhány különdíjat is. „Van itt egy-két zseniális rajz...” – összegezte véleményét Király Éva, a Lovas Nemzet főszerkesztője. „Sajnálom, hogy a kicsiknél csak egy pályamű érkezett, a kedvenc korcsoportom, ők még maguknak-maguktól rajzolnak, nem másolnak.” – mondta Várkonyi Andi (Zakuszka-tanya, Papírmusztáng.hu). „Nagy kedvenc még a 14-18-as mezőny.”

6 év alattiak:

A korcsoport egyetlen indulója Fekete Vivien. Rajzának címe: Szilaj karácsonya. „A kedvenc mesémből Szilajt és a karácsonyra kapott almáját, répáját és szénáját rajzoltam le a karácsonyfája mellé.” – írta le rajz keletkezésének történetét keresztanyukája.

Fekete Vivien - Szilaj karácsonya

6-14 év:

Összesen 47 pályamű érkezett a 6-14 év közötti lovasoktól, lóbarátoktól.

A lájkok száma, valamint a szakmai zsűri értékelése alapján a korcsoport nyertese Verő Bettina A Mikulás lovashintón érkezik! című képével: „Idén a Mikulás lovas hintón érkezett. Kedvenc lovardámban Mikulás napján elhatároztuk, hogy megörvendeztetjük a környékbeli gyerekeket. Befogtuk a hintóba a két legszebb lovat Babát és Aramist, majd útnak indultunk a Mikulással. Bejártuk a környékbeli utcákat, szaloncukort osztogattunk az ott lakó gyerekek és felnőttek legnagyobb örömére. Jól elfáradtunk, mire hazaértünk, de nagyon élveztem a kocsikázást.”

A korcsoportban a legtöbb lájkot Balogh Zsanett Kis kíváncsi című rajza kapta.

Verő Bettina - A Mikulás lovashintón érkezik!

 

Balogh Zsanett - Kis kíváncsi

2014.01.21. Magyar Dorottya, Lovasok.hu


KapcsoLÓdó oldalak:

Karácsonyi lovas rajzpályázat - eredményhirdetés >>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés