keresés a lovardák között

Free Horse Style, a természetes lókiképzés magasiskolája
A tanulás és tapasztalás egy élethosszig tartó folyamat, mely sem a lovaknál, sem az embereknél nem kötődik bizonyos életkorhoz. A Free Horse Style egy olyan harmonikus együttműködésen alapuló, lovas szakágtól, eszköztől és kortól független lókiképzési módszer, mely a lovak elméjének és viselkedésmintáinak a működését veszi alapul Török György értelmezésében. 

A Free Horse Style világa | Alapképzés | Akadémiai képzések

A Free Horse Style lókiképzési módszer célja, hogy a ló és lovasa közt olyan harmonikus partneri viszony alakulhasson ki, amely a bizalom, biztonság, szabadság és maximális együttműködés érzetének megélését segíti elő különböző környezeti, életszerű szituációkban. A Free Horse Style lovainak  képzése olyan rendszerben történink, ahol a hétköznapi életben is megtanulják megélni a szabadságukat, megfelelve a nekik szánt funkciók betöltésének is.

A lovak, és az emberek is túlélésük érdekében pillanatról pillanatra döntéseket hoznak arról, hogy hogyan reagáljanak az őket ért ingerekre. Ezen válaszreakciók összességét a genetikai beállítódás és a fajtákra jellemző tulajdonságokon túl nagymértékben befolyásolják a korábban megélt élmények és az ahhoz kapcsolódó érzelmek, érzékletek.

A mai világban nagyon hirtelen kell felnőnie lónak és embernek egyaránt, sok mindent kell egyszerre megtanulni és átfogó alapozó képzés hiányában, a túl gyorsan pályára állított csikók lesznek hivatottak a "problémás" bélyeg viselésére. Ezek a problémák, tulajdonságok valójában kommunikációs rések, melyeket felismerni, áthidalni, vagy betömni érdemes azért, hogy a napi harcokból és megnemértettség érzésből, harmonikus együttműködés lehessen, és alapvetően az öröm és boldogság érzése jellemezze az együtt töltött időt.

Free Horse Style Akadémia

A Free Horse Style Akadémia képzési rendszere a lovakat ért élmények értelmezésén és feldolgozásán alapszik, a résztvevők megtanulják motiválni lovukon keresztül önmagukat is. A Free Horse Style módszere a fizikai tréning hangsúlyosságán túl, a lovak mentális tréningjére is legalább akkora hangsúlyt fektet, megtanít biztos alapokon lépkedve, magabiztossággal járni a lókiképzés útján. A folyamatos fejlődés, építkezés csak akkor lehetséges, ha együtt változol, együtt építkezel lovaddal, ha minden szürke hétköznapban meg tudod találni azt a csodát, amit együtt élhettek meg, és megtanulod ezt értékelni, és kellő alázattal és megbecsüléssel  azok felé fordulni, akik ezen az úton téged kísérnek.

A Free Horse Style Akadémia képzésein olyan apró részletire lebontott, logikusan felépített feladatsorokat oldhatsz meg illetve sajátíthatsz el, amely mindenki számára megtanulható és könnyedén beilleszthető a lóval végzett napi munkába. A Free Horse Style Akadémia célja, hogy a kurzusok valamennyi résztvevője a saját életterülén tudjon jól együttműködni lovával, és hogy egy olyan közös célt szolgáljon, amelyben a ló nem eszköz, hanem egy valódi társ az ember számára. A Free Horse Style-os ló, nemcsak egy magasan képzett hobbiló, hanem egy szakágtól és eszköztől független sporttárs, barát  is egyben, lovasa pedig felelősségteljesen mozog a lovak világában és tisztában van a lovak viselkedésének alapműködésével, motivációjával.

A Free Horse Style Akadémia kurzusai

1. Free Horse Style alapképzés

A kétnapos, elméleti és gyakorlati oktatásból álló kurzuson megtanulhatod felismerni, részekre bontani és felülírni a lovak következetlenségből és oda nem figyelésből fakadó problémás viselkedési mintáit. 

Tovább az Alapképzés oldalára »

2. Free Horse Style akadémiai képzések

A gyakorlatok során a résztvevők a szabad munkát helyezve fókuszba mélyítik el tudásukban a lóval közösen, a gyakorlati feladatsorokat alkalmazva egyre növekvő és változatos környezeti adottságok között. Előfeltétele az Alapképzés elvégzése.

Tovább az Akadémiai képzések oldalára »

Kapcsolat, jelentkezés a fenti kurzusokra:

Török György
Tel.: +36 70 945 - 7335
Honlap: www.freehorsestyle.hu
F
acebook: www.facebook.com/Free-Horse-Style-139410406091987
E-mail (jelentkezés a kurzusokra): kapcsolat@freehorsestyle.hu

Frissítve: 2016.10.14. Free Horse Style
Free Horse Style, a természetes lókiképzés magasiskolája

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés