keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas játékok

Logikai lovas játékok - Többet ésszel, mint erővel!
Ezen az oldalon fejtörő feladatok várnak rád, ahol bizonyíthatod rátermettséged! Mutasd meg milyen a memóriád, vagy bizonyítsd, hogy pillanatok alatt ki tudsz rakni egy puzzlet! Fejleszd a tudásod és a logikád!

Ha olyan lovas logikai játékot találsz, ami ezen az oldalon még nem szerepel, írj az info@lovasok.hu e-mail címre, és ha játékod meg tudjuk jelentetni, ajándék jár érte!

KreatívÜgyességiLogikaiStratégiaKalandEgyébMajdnem LovasJames a Zebra

 

   
Logikai lovas játékok:
 
   

 Sakk-matt
Logikai

A huszár kulcsfontosságú szerepet tölthet b egy sakkparti folyamán. Itt most kizárólag a lóval kell dolgoznod, és lólépésben teljesíteni a pályákat, melyek fokozatosan bevezetne a sakkozás szabályaiba is! Nem csak kezdőknek ajánlott, az egyes pályákon lévő különleges szabályok, és lehetőségek gondolkodóba ejtenek még igazi sakkmestereket is!


 Fehér ló Puzzle
Logikai

Puzzle játék, csak az egered kell hozzá. Kezdőknek és haladóknak is ajánlott, az eredmény egy gyönyörű lovas kép! A már meglévő puzzledarabkák könnyítésként maguktól beugranak a helyükre!


 Mongol vágta
Logikai

Mennyit tudsz a lovakról és mongóliáról? Válaszolj a feltett kérdésekre helyesen, és ha sikerül, te és mongol lovad (a képen te a legelső lóval vagy) nyered meg a vágtát! Ha rosszul válaszolsz, lovad lelassul!
Kevés angol tudás szükséges hozzá, de azok is próbálkozhatnak, akik nem rendelkeznek különösebb nyelvgyakorlattal, mert hamar kikövetkeztethető a végeredmény!


 Barbie és pegazus
Logikai

Barbie Pegazus hátán repül a tündérvilágba. Találd meg a kisképek párját amit a varázspálca segítségével fedhetsz fel, mielőtt lejár az időd!
Ha ügyes vagy, a játék elején lévő történet folytatódik, és pegazussal együtt találhatjátok meg a csodálatos palotát!


Lovas Puzzle
logikai

Igazán egyszerű, két perces puzzle nagyon unatkozóknak!
Ideális, minden interneten szörföző, ásító, kedvtelen számítógépezőnek!
Ha a játék elsőre nem mulasztja rossz kedved, rakd ki még egyszer :D!
Használd az egeret!


Én kicsi pónim memória játék, katt a képre!

Én kicsi pónim memória
Logikai

Tündéri én kicsi pónim rajzok lapulnak a látszólag egyforma kártyák alatt!
Keresd meg mindegyiknek a párját!
Több módból is választhatsz: gyakorló, kezdő, haladó, és mester fokozatok állnak rendelkezésedre!


Szabadíts ki egy varázslatot!
Logikai

Szabadítsd ki tündéri pej paripádat, egy gyönyörű varázslattal! gondolkozz, összeszedhető eszközeidet mire tudod felhasználni, és ha ügyes vagy hamarosan egy pegazussal találod szembe magad!


 


Hozzászólások:
   
  Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés