keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas játékok

Ügyességi lovas játékok - legyél Te minden verseny győztese!
Ezen az oldalon megmutathatod ügyességed! Ugord az akadályokat, taktikázz, spórolj az energiával és az idővel, gyűjts be minél több pontot! Eredményed akár fel is tölthetsz a "submit" gombbal, és összevetheted a világ legjobbjaival!

Ha olyan lovas ügyességi játékot találsz, ami ezen az oldalon még nem szerepel, írj az info@lovasok.hu e-mail címre, és ha játékod meg tudjuk jelentetni, ajándék jár érte!

KreatívÜgyességiLogikaiStratégiaKalandEgyébMajdnem LovasJames a Zebra

 

Ügyességi lovas játékok:
 
   
   

Rohan-LÓ
Ügyességi

A farmon is várhatnak ránk kiszabadításra váró hercegnők. Főhősünk azonban ezúttal nem szőke herceg fehér lovon, hanem maga a ló...

Segíts hát RohanLónak kikerülni az akadályokat, hogy ő is megtalálhassa boldogságát.


Díjugrató Bajnokság
Ügyességi

Álmaid netovábbja részt venni a Global Champions Tour-on? Vagy a Lovas világjátékokon? Itt a lehetőség! Mutasd meg, hogy te is a világ legjobb díjlovasai közé tartozol, és teljesítsd hibátlanul a távot!

Irányítani a nyilakkal lehet, ugratni a space-el!


Bibi lovagol 2.
Ügyességi

Bibi visszatért, és ezúttal egy erdőben / mezőn vágtázik. Útját kőhalmok, farakások, pocsolyák állják, amikbe ha belerohansz, pontot is veszíthetsz! Vigyázz, ne merüljön ki a "tank", tartsd lovad víz- és gyümölcsszintjét!


Vágta a poros úton
Ügyességi

Választható lovak és választható lovas. Ugord át az akadályokat, és közben gyűjts össze minél több gyümölcsöt!
Szép grafikájú, egyszerűen kezelhető ügyességi lovas játék.


Jumporama 1
Ügyességi

Az egyszerű, könnyen kezelhető, mégis kellemes kikapcsolódást nyújtó Jumporama igen gyorsan elterjedt annak ellenére, hogy leegyszerűsített a grafikája. Ha elvéted az ugrást, még tanácsot is kapsz, mire kell ügyelned a következő alkalommal.


Felicity mentési kísérlete
Ügyességi

Felicity imádott lovát, Pennyt Ben Davidson rejtette el az erőben, aki az apjának dolgozik. Felicity azonban mindent megtesz azért, hogy megmentse a hátast. Ugord át az akadályokat, és több pontért szedd össze a gyümölcsöket!
Használd az egeret az irányításhoz, és a gyorsításhoz, valamint a space-t az ugráshoz!


Bibi lovagol 1.
Ügyességi

Bibi terepre ment lovagolni, de ahogy az már csak lenni szokott, az úton akadályok vannak elhelyezve. Ebben a játékban azonban eldöntheted, hogy átugrod, vagy kikerülöd az akadályt. Az út szélén lévő póznák összegyűjtésével több pontot szerezhetsz!


Hamupipőkés ügyességi lovas játék, katt a képre

Hamupipőke menekülése
Ügyességi

Hamupipőkének lejárt az ideje, és menekülnie kell! Minél több gyöngyöt szedsz össze minél rövidebb idő alatt, annál messzebb kerül a kastélytól (még) hintóval. Vigyázz, ha lejár az időd, minden visszaváltozik!
Használd a nyilakat az irányításhoz!

 


díjugratás lovas játék

Díjugratás
Ügyességi-ugrós

Gyönyörű grafikájú, élvezetes 3D-s díjugratós játék, bár egy kicsit lassan reagál a parancsokra. Teljesítsd a pályát minél rövidebb idő alatt, használd a nyilakat!


mesés ügyességi lovas játék

Mese verseny
ügyességi-ugrós

Aranyos 2D-s ügyességi játék tele izgalommal. Ha nem ugrod át az akadályt, büntetés pihenőt kapsz, de energiádat pótolhatod a fán lévő gyümölcsökkel. Használd az egeret ugráshoz, gyorsításhoz, kattints duplán, ha nagyobbat akarsz ugrani.


ügyességi/stratégiai lovas játék

Maradj az élen!
Ügyességi ugrós

szép grafikájú 3D-s játék. győzz le mindenkit a pályán a space és a nyilak segítségével. jó stratégiai készség szükséges hozzá, és te lehetsz a legjobb!


Nikkie farmja lovas játék, katt a képre!

Káosz a farmon!
Ügyességi

Nickie-nek bizony nehéz dolga van, hiszen az összes malac elszabadult a farmról! A lasszózás viszont nem egyszerű, hiszen nem elég becserkészni a malacot, az akadályokra is figyelni kell közben!
Használd az egeret az irányításhoz, kattints, hogy kidobd a lasszót, és ugorj a space-el!Gyűjtsd össze a nyuszikat is plusz energiáért!


Strawberry és az elszóródott csibék
Ügyességi

Strawberry bizony pónihátra pattan, hiszen a kis csibék szanaszét találhatóak az udvaron. Szedd össze időre az összes csibét, úgy, hogy a lehető legtöbb pontot megszerezd! A gyümölcsökkel, és a kövekkel plusz időt, és pontokat nyerhetsz!
Használd a nyilakat!


ügességi lovas játék, katt a képre

Liza és Bandita
Ügyességi-ugrós

Liza lovával, Banditával terepre mentek lovagolni. Az önfeledt vágtázást azonban némi emberek által otthagyott szemét nehezíti meg, pl. üres hordók, traktorkerekek...
Liza azonban nem esik kétségbe, hiszen az akadályokkal tarkított pálya legyőzése igazi kihívás!
Ugord át az akadályokat a space gombbal, gyorsítani, lassítani a jobb- és bal nyilakkal tudsz.


   

 


Hozzászólások:
   
  Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés