keresés a lovardák között

A Lovasok.hu oldal látogatottsága
A Lovasok.hu a leglátogatottabb magyarországi lovas oldal az Interneten. Mivel kizárólag lovas tartalmakat jelenítünk meg, látogatóink jól körülhatárolhatóan lovasok, lóbarátok, lótulajdonosok.

Látogatottság | Banner megjelenés | Lovarda megjelenés | Rendezvények hirdetése
Kiemelt szakmai hirdetés | Arculati kampányok | Lovasbolt megjelenés | Facebook promóció

A webAudit (www.webaudit.hu) hiteles adatai alapján napi 8-10.000 egyedi látogatónk havonta 7-12 millió oldalt tekint meg a Lovasok.hu oldalon.  A Google keresőben a legtöbb lovas keresőszóra, mint pl. lovas rendezvények, lovas hírek, lovardák, lovaglás oktatás, lovas filmek, stb. a Lovasok.hu a találati lista első helyén szerepel. 

Az oldal lovas témában való elsőségét bizonyítja még, hogy a legtöbb lovas rendezvény lovarda, lovasbolt, lovasszolgáltató is megjelenik nálunk. Kiterjedt szakmai kapcsolatrendszerünkkel a hazai lovaságazat nagy részét közvetlenül elérjük. Facebook „rajongóink” száma jelenleg több mint 102.000, ezzel messze a legtöbb rajongóval rendelkező lovas oldal vagyunk. 35.000 látogatónk feliratkozott a Lovasok.hu hírlevelére, így a lovas társadalom nagy részét egyszerűen el tudjuk érni e-mailen keresztül. Page rank: 4.

Látogatottsági mutatók


A kép kattintással nagyítható

A weboldalak látogatottságának mérésére számtalan módszer létezik, így a Lovasok.hu oldalait is több különböző látogatottság elemző program méri (Webaudit, Google Analytics, Weblizer, stb). Egy weboldal esetében hitelesnek egyedül azon látogatószámok tekinthetők, melyet független harmadik fél tanúsít. A Lovasok.hu látogatószámait 2007 januárja óta a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet folyamatos mérései támasztják alá. A hiteles látogatottsági eredmények publikusak és mindenki számára elérhetőek a webaudit.hu oldalon.

További részletes látogatottsági adatok megtekintéséhez kattins az alábbi linkre:
>> Medián Webaudit Lovasok.hu Látogatottsági statisztikák <<

Fontos számunkra, hogy a továbbiakban is minél többen látogassanak el hozzánk időről-irdőre, ezért kérlek oszd meg velünk az oldalra vonatkozó észrevételeidet, kritikáidat, ötleteidet, javaslataidat az info@lovasok.hu címen, vagy a +36 30 352-4134-es telefonszámon!

Maus András, alapító - tulajdonos
Frissítve: 2016.10.04.Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés