keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas játékok   »   Öltöztetős lovas játékok - Valósítsd meg álmaid lovát!



Póni Világsztár

Póni világsztár öltöztetős lovas játék

Bratz Póniék modellkednek, de természetesen szükség van egy kis segítségre. Válassz nekik frizurát, sminket, fésüld meg őket, és küldd a színpadra, hogy lássák a Te lovad világsztár!



Forrás: http://www.dressuparcade.com

Póni világsztár lovasjáték leírása:

A játék indításához kattints a "Play" feliratra. Válaszd ki a megjelenő 4 póniból azt, amelyikből világsztárt szeretnél csinálni.

Lovad megjelenik egy pódiumon. A bal oldalon ki tudod választani a hajtípust, majd alul a csúszka húzogatásával át is tudod festeni. Felül a nyilakkal ki tudod választani, a lovadnak masnit, virágot, hajcsatot, tiarát, vagy sminket. A kiválasztott tárgyat, húzd a póninak arra a részére, ahová el akarod helyezni.

Jobb oldalt alul tudod pónid haját formázni. Fújj a hajára hajfényt, fésüld meg, vagy csak szárítsd meg!

Ha kész vagy, kattints a "go to show" feliratra, ahol kiválaszthatod, pónid milyen környezetben mutassa meg magát teljes pompájában! Ezt követően válaszd ki a fellépő zenét, majd írd be a neved a középső sávban lévő üres sávba.

Kattints a "start the show" feliratra, és gyönyörködj az eredményben (bal oldalt a "print" feliratra kattintva kinyomtathatod az eredményt)!






Hozzászólások:
























   
  Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés