keresés a lovardák között
Főoldal   »   RendezvényhelyszínekLázár Lovaspark

LovasparkLázár TeamRendezvényekElérhetőségek

Budapesttől 35 km-re a Gödöllői Királyi Kastély szomszédságában Domonyvölgyben létesült 2001-ben a Lázár Lovaspark. A fogathajtó világbajnok Lázár testvérpár által megálmodott és létrehozott vállalkozás ötvözi a magyar falvak hangulatát egy európai színvonalú lovasbázis nyújtotta miliővel és kimagasló magyaros vendéglátással. A megnyitás óta több ezer turista, számos jelentős cég és sok házasulandó tartotta rendezvényét a lovasparkban.

A magyar lovas hagyományokat felelevenítő látványos lovasbemutatón kívül különleges programokat is kínálnak az érdeklődőknek, mint például a vendégek számára megrendezhető, igazi versenykörülményeket teremtő fogathajtó verseny vagy a szórakoztató, kiváló csapatépítő pusztaolimpiai játékok.

A lovaspark 9 hektáros szemet gyönyörködtető területén megtekinthető a magyar falusi udvar, a versenyistálló és a Világbajnokok terme, valamint különleges programoknál is szervezhetők, például: quadozás, Trabant rally, kalandtúra… Sátor felállításával több ezer fős rendezvények fogadására alkalmaz. Ízlésesen kialakított csárdáinkban és különtermünkben egyszerre akár 700 fő is élvezheti a magyar konyha remekeit hangulatos cigányzene mellett.

Lovaspark

Lázár Team

Rendezvények

Elérhetőségek


Hozzászólások:Legtöbb lájkot kapott cikkeink:

   
  Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés