keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

Francia ezüst a magyar fogathajtóknál
A franciaországi Saumurban megrendezett CAIO4*-os FEI Világkupára minősítő négyesfogathajtó versenyen a Dobrovitz József és ifj. Dobrovitz József összeállítású magyar csapat a második helyen zárt négy nemzeti csapat 15 versenyzője alkotta mezőnyben.

Az amerikai Chester Weber 43.30 hibapontos díjhajtással áll az élen, a holland Koos de Ronde 50.02 hibaponttal a második, míg a francia Benjamin Aillaud 50.85 hibapontos eredménnyel a harmadik helyen zárta a versenyszámot. Ifj. Dobrovitz József a hatodik, míg édesapja a 11. helyről várta a folytatást. 

A maratonon ezúttal is az élre törtek a magyar hajtók. A fiatalabb Dobrovitz a harmadik, míg idősebb Dobrovitz Jószef a negyedik helyen zárta a versenyszámot, így a magyar csapat már a második helyről várta a sorsdöntő akadályhajtást. 

A záró versenyszámban Dobrovitz József a hatodik, míg fia a 11. helyen végzett, ezzel összetettben a hetedik, illetve a hatodik helyezést szerezték meg. A magyar csapat viszont az ezüstérmet jelentő második helyen zárta a megmérettetést.

Az első helyezett Hollandia csapatát Bram Chardon és Koos de Ronde alkotta, míg a harmadik helyezett a francia válogatott tagjai Benjamin Aillaud, Thibault Coudry és Antony Horde voltak.


2017.06.14. Forrás: Magyar Lovassport Szövetség
Fotó: Marie de Ronde-Oudemans

 Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés