keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

Lovasokat is érint: leégett a TF atlétikai csarnoka
Leégett a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnoka csütörtök hajnalban. A Testnevelési Egyetem ad otthont a Lovaskultúra Oktató képzésnek, ezért a tűzeset a lovaskultúra oktató szak hallgatóinak óráit is befolyásolhatja.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a budapesti tűzoltókat nem sokkal reggel öt óra után riasztották, hogy ég a Testnevelési Egyetem háromezer négyzetméteres sportcsarnoka az Alkotás utcában.

Több mint hatvan tűzoltó tíz gépjárművel érkezett a helyszínre, és tizenhat vízsugárral oltották a tüzet, ami a szomszédos épületre is átterjedt. A háromezer négyzetméteres csarnok teteje beomlott, a létesítmény használhatatlanná vált, személyi sérülés szerencsére nem történt.

A tűzeset miatt a rektor tanítási szünetet rendelt el, de ez első évfolyamos Lovaskultúra Oktató szak hallgatóinak aktuális képzési napjai nem maradnak el.

Szavakba sem lehet önteni, mit érzünk most mi, TF-esek...
Hallgatóknak: Rektor úr tanítási szünetet rendelt el, csak a műszaki kollégák tartózkodhatnak az Egyetem területén, ezért a délutáni tanórákat Sóskúton tartjuk (valószínűleg a holnapiakat is). Az áramszolgáltatás a tűz miatt szünetel, ezért a levelezőrendszer, a telefonközpont és a TF honlapja sem üzemel” – olvasható a TF Lovaskuktúra Oktató Szak Facebook oldalán.

Forrás: MTI
MTI Fotó: Lakatos Péter

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés