keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas képek   »   Haga Zsuzsanna

Pataky Kata esete a Kutyu-Lókkal
A Rex Kutyaotthon Alapítvány a nyár folyamán Kutyu-Ló névvel nyári táborokat rendezett, ahol Pataky Kata is bemutatót tartott a táborlakóknak a lovak "nyelvéről". Az egyik ilyen előadáson Haga Zsuzsanna lovas fotós is részt vett, és lencsevégre kapta a történéseket.

Még 26 képünk van a Kutyu-Ló táborról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

A Rex Kutyaotthon Alapítvány idén nyáron Kutyu-Ló elnevezésű, ötnapos napközis nyári táborokat tartott a Rex Állatszigeten. A táborban a gyerekek gyakorlati ismereteket szerezhetnek a társállatok szakszerű ellátásához, különös tekintettel a lovakra és a kutyákra vonatkozóan. Az alapítvány Pataky Katát kérte fel, hogy a Kutyu-Ló táborokban beszéljen a résztvevőknek a lovak kommunikációjáról és egy rövid bemutató keretén belül ismertesse a lovak nyelvét.

Haga Zsuzsanna kilátogatott az egyik ilyen tábori napra és lencsevégre kapva a történéseket. Tekints be a kulisszák mögé: nézd meg a bemutatóról készült képeket a galériában!

Forrás: Pataky Kata, Rex Kutyaotthon Alapítvány
2015.08.13.Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés