keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

Királyi lovaknak király nyaralás jár
Háromhetes vidéki vakációra utaztak az angol királynő lovas testőrségének lovai és lovasai. A Norfolkban töltött napok egyik fénypontja a már hagyománnyá vált tengerparti lovaglás.

Még 9 képünk van a királynő lovas testőreinek tengerparti nyaralásáról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Az ezred minden évben elhagyja Londont, hogy a lovak és lovasok három hetet a nagyvárostól távol, vidéken töltsenek. Ez a hagyományos katonai képességek fejlesztésének és a lovak idomításának ideje. 

Lovak és lovasok gyakorlatok sorát végzik a bizalom megerősítésére, de tereppályát is lovagolnak, sőt, egy kis versengés is belefér a vakációba. A nyaralás egyik legkülönlegesebb pillanata azonban az, amikor a homokos norfolki tengerparton a szokásos gyakorlás után lekerülnek a nyergek és a lovasok a víz felé veszik az irányt. 

A látszólag gondtalan vakációnak azonban fontos célja is van: ezeknek a lovaknak és lovasaiknak minden körülmények között, a legváratlanabb helyzetekben is meg kell állniuk a helyüket, ezért fontos, hogy a lehető legváltozatosabb környezeti hatásokkal és helyzetekkel találkozzanak. 

A királyi lovak 2014-es nyaralásáról videót is találtunk

A vakációt július 19-én már bemutatóval zárják a lovak és lovasaik, ahol a nagyközönség nyugodt körülmények között találkozhat velük, mielőtt visszatérnének londoni kötelességeik teljesítéséhez.

2015.07.07. Magyar Dorottya, Lovasok.hu
Forrás: The Household Cavalry Mounted Regiment 
Fotó: Sgt Rupert Frere RLC
Királyi lovaknak király nyaralás jár

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés