keresés a lovardák között

Fikció vagy valóság? Száguldó autót ugrat a zsoké




Őrült lovas bravúrral reklámozta a 2015-ös Grand Nationalt egy brit fogadóiroda. Reklámjukban egy sztárzsoké egy felé száguldó autón ugrat át. De vajon valódi, vagy manipulált a felvétel?

A lovasok mindig is feszegették a határaikat. Sándor Móric például szénásszekereken ugratott át, báltermekbe lovagolt be, az örkénytábori lovasok szinte függőleges földfalakon ereszkedtek le lovaikkal. És persze jónéhány fotó kering a neten, melyen vakmerő lovasok autókat és más hihetetlen akadályokat ugranak át.

De még rajtuk is túltesz a Grand National idei reklámja, melyben Ruby Walsh, a gátversenyek sztárja egy 60 kilométeres sebességgel száguldó autón ugrat át. Legalábbis látszólag. 

A videóról ugyanis nem lehet tudni, hogy valódi, vagy esetleg egy ügyesen manipulált felvétel, a készítők mindössze annyit árultak el, hogy a lónak nem esett baja. 

A kisfilm a Paddy Power fogadóiroda megbízásából készült – nekik nem ez az első negatív visszhangot kiváltó reklámjuk, volt olyan, melyet nem is sugároztak a televíziók.

Walsh a következőképp nyilatkozott a videó kapcsán: „Tudom, hogy ez az edzésmódszer egy kissé unortodox, és nem is való mindenkinek, de a Grand National akadályai nagyon kemények.” 

Mi csak egyetlen dolgot tehetünk hozzá: ezt soha, semmilyen körülmények között ne próbáld meg utána csinálni!

Szerinted valódi, vagy manipulált a felvétel?

2015.04.09. Magyar Dorottya, Lovasok.hu
Forrás: Mirror







Cikkajánló:


Hozzászólások:

























   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés