keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

Itt repül egy lovas
Ben Hitchcott egy vadászlovagláson látványos repüléssel hagyta el a nyerget és lovát. Az esetet látszólag szerencsésen lencsevégre kapta egy fotós, a kép pedig azóta bejárta az internetet. Na de vajon eredeti-e a fotó?

A fénykép a Countyside Alliance Facebook-oldalára került fel és közel 8000 alkalommal osztották meg, valamint 1600 komment érkezett, amik a fotó hitelességét vitatják.

A fényképet Ginni Beard készítette, aki igencsak meglepődött a reakciókon. „Sajnálom, de azt kell mondjam, hogy a kép csak egy vicc”, nyilatkozta Ginni. „Nem gondoltam, hogy Benen kívül más is meg fogja osztani.”

Ben leesett a lováról ugrás közben, de nagyon szeretett volna egy képen lenni vele, a ló viszont a lovasával mit sem törődve ment tovább, a társait követve. „Ekkor futott oda hozzám Ben, aki azt mondta, hogy csináljak róla egy képet, ahogy ugrik egyet az akadály tetejéről, ne törődjek a lóval.” „Úgy gondoltam, hogy jó móka lesz őket egy képbe helyezni.”

Ben korábban National Hunt versenyző volt, több mint 100 győzelemmel a háta mögött.

Habár sokan sejtették, hogy a fotót retusálták, eddig a nyilatkozatig Benen és a fotóson kívül senki nem lehetett biztos a dolgában. Voltak, akik nem elégedtek meg a találgatásokkal, hanem a Photoshopot segítségül hívva továbbgondolták a történetet.

2015.01.30. Sigmond Tamás, Lovasok.hu
Képek: ImgurCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés