keresés a lovardák között


Lóháton Pekingtől Londonig:

Irány London!

Főoldal | Az útvonalKapcsolódó oldalak


2012.03.20. Megan a mai napon megkezdte Pekingtől Londonig tartó túrájának utolsó szakaszát.

A délelőtti tiszabecsi indulást követően Milotán és Tiszacsécsén keresztül Mátészalka felé vette az irányt. Délután érkezett Penyigére, ahol az éjszakát is tölti. Az első napon így 30 kilométert hagyott maga mögött, ami nagyszerű teljesítmény, tekintve, hogy lovával még nem volt lehetőségük összeszokni. Dallam nagyszerűen vizsgázott első túranapján, sem a mellette elúzó teherautók, sem a traktorok nem tudták kizökkenteni a béketűrésből. 

Megan holnapi úticélja Mátészalka lesz.

A mindig mosolygós Megan az indulást megelőző napon, március 19-én

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2012.03.18. Számos viszontagság és hosszas szervezés után Megan Lewis a hét elején megkezdheti Pekingtől Londonig tartó túrájának utolsó szakaszát Tiszabecsnél.

DallamMegan egy walesi rádió segítségével talált egy önkéntest, aki a következő 3-4 hétben vezeti majd lószállító kamionját. Hogy minden további késlekedésnek elejét vegyék, segítőjével azonnal kocsiba ültek és visszaindultak Magyarországra.
 
Megan előreláthatólag hétfőn ér Perbálra, hogy felvegye Dallamot, azt a 10 éves shagya heréltet, akinek megvásárlását már előző látogatása óta fontolgatta.

Most, hogy a túra lóállománya háromfősre bővült, a lovak munkamegosztása a következő lesz: Dallam lesz Megan társa útja hazai szakaszán. Zorbee a karantén időszak lejárta után tartalékosként áll csatasorba, málhásként, vagy kísérőlovasok jelentkezése esetén egyaránt bevethető lesz. Zahira néhány hétig még megszokott Sopron közeli istállójában marad és csak a fedeztetést követően csatlakozik a csapathoz.

Megan útjáról természetesen folyamatosan beszámolunk majd itt a Lovasok.hu-n, emellett várjuk olvasóink fényképes beszámolóit is arról, ki hol és mikor találkozott Megannal.

Reméljük, hogy olvasóink segítik majd az útját és megismertetik a magyar vendégszeretettel és lovaskultúrával!

Kérjük, ha bármilyen módon segíteni szeretné Megant útja során,
töltse ki az alábbi kérdőívet.

Megan elérhetőségei:

Magyar nyelvű kapcsolattartó:

E-mail: meganlewis49@gmail.com
Magyar telefonszám: +36 70 278 0337
Angol telefonszám: +44 752 365 4958

Magyar Dorottya, Lovasok.hu
E-mail: Magyar.Dorottya@lovasok.hu
Telefonszám: +36 20 499 3698

Megan Lewis (pónitenyésztő, nemzetközi póni bíró, valamint távlovas) a 2008-as Pekingi Olimpia záró ünnepsége után kelt útra, hogy lóháton tegye meg az utat egészen Londonig, a 2012-es Olimpia helyszínéig. 2012-ben hazánkon keresztül vezet az útja.

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés