keresés a lovardák között
Főoldal   »   Híres lovak   »   Overdose


Overdose az első számú favorit Ascotban

Úgy látszik, Overdose berlini győzelme Angliában is komoly visszhangot keltett, mert a Royal Ascot kiemelkedő sprintfutama, a Group I-es King’s Stand Stakes oddsait elsőként közzétevő három angol bukméker közül jelen pillanatban kettőnél is Dózi az első favorit. Igaz, ez akár jelentős mértékben is változhat, hiszen igencsak korán vagyunk még, a nevezés első köre csak kedden zárult.

Jelenleg 59 ló szerepel a listán, de a több körös nevezési procedúrából kettő még hátra van, így május 24 és június 12 után szűkülni fog az igen erős mezőny. A jelnelgi felállás szerint kiváló amerikai és ausztrál lovakat is neveztek, de nincs közöttük olyan, aki klasszisokkal emelkedne a többiek fölé, az Európában versenyző sprinterek ugyanis az elmúlt időben többnyire körbeverték egymást. Ezért is roppant megtisztelő, hogy Overdose-t ilyen magasra értékelik.

A talán legtekintélyesebb William Hill hozta nyilvánosságra először oddsaitA talán legtekintélyesebb William Hill hozta nyilvánosságra először oddsait:

  8-1 Overdose
10-1 Lady Of The Desert
10-1 Markab
10-1 Star Witness
14-1 Astrophysical Jet
14-1 Kinsale King

A William Hill szóvivője így nyilatkozott a Racing Postban, a világ első számú lóverseny szaklapjában: „A King’s Stand Stakes most is heves vitákat kiváltó látványosságnak ígérkezik. A rejtélyes Overdose hírneve miatt biztosan népszerű választás lesz [a fogadók körében], akit sokan szinte vallásos tisztelettel követnek.”

A Bet365-nél Overdose még magasabb favorit:

  6-1 Overdose
  8-1 Lady Of The Desert
10-1 Markab
12-1 Star Witness
12-1 Astrophysical Jet
12-1 Kinsale King
12-1 Stratford Hill

A Ladbrokes-nál viszont „csak” negyedik. Nézzük a jó oldalát, ott többet fizetnek rá:

  8-1 Lady Of The Desert
  8-1 Star Witness
  8-1 Kinsale King
10-1 Overdose
10-1 Markab
10-1 Kingsgate Native

Nem szabad elfeledni, hogy ez csak egy pillanatnyi helyzet, a bukmékerek ugyanis akár percről-percre is változtathatják az esélyszámokat. Ugyanakkor a PannoniaOverdose.hu mindenkit óva int attól, hogy jelentősebb összegben fogadjon. Az angol irodáknál jelen pillanatban csak úgynevezett ante post fogadásra van lehetőség, ami azt jelenti, hogy a feltett pénz nem jár vissza, ha a megfogadott ló végül mégsem indul a versenyben. Sajnos tudunk olyan honfitársunkról, aki két éve kisebb vagyont tett Overdose ascoti győzelmére, és hiába nem indult Dózi, a pénzét a fogadási szabályzat alapján nem kaphatta vissza.

2011.04.23 Forrás: PannoniaOverdose

Vissza Overdose főoldalára

 Lovasok.hu

Vissza Overdose főoldalára

Vissza a főoldalra

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés