keresés a lovardák között
Főoldal   »   Híres lovak   »   Overdose


Mikóczy Zoltán hivatalos bejelentése:

Overdose-t benevezték a Royal Ascotra

Mikóczy ZoltánMikóczy Zoltán, Overdose társtulajdonosa, a CIG Pannónia Életbiztosító közgyűlését követő sajtótájékoztatón bejelentette, hogy benevezte a lovat a Royal Ascotra.

A nevezési határidő ma (2011.04.19) reggel 10 órakor járt le, és csak azért került rá sor az utolsó pillanatban, mert mindenképpen meg akarta várni, hogy Overdose milyen formát fut Hoppegartenben, a tegnapi nap pedig a ló hazautazásával telt.

Az 1000 méteres, egyenes, füves pályás King’s Stand Stakes (Group I.) a világ öt legnagyobb presztízsű rövidtávú galoppversenyének egyike, melyet az ötnapos ascoti meeting első napján, június 14-én, kedden futnak.

Ilyenkor még akár 30-40 lovat is neveznek, aztán a versenyben már csak azok indulnak, akiknek valóban esélyük van a jó szereplésre, és egészségileg is rendben vannak.

Mikóczy hozzátette, hogy Overdose-t is csak akkor indítják, ha nem jön közbe semmilyen nem várt esemény, és előtte megfelelően szerepel május 21-én, a Liverpool és Manchester közti Haydock Parkban, a szintén nagy múltú Temple Stakes-ben (Group II.), amelyben két éve már futott volna.

2011.04.19 Forrás: PannoniaOverdose

Vissza Overdose főoldalára

 Lovasok.hu

Vissza Overdose főoldalára

Vissza a főoldalra

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés