keresés a lovardák között


Kecskeméten Marton és Horváth volt a legjobb!

 

Február utolsó hétvégéjén a Kecskeméti Airvent Lovas Club is bekapcsolódott az idei fedeles díjugrató verseny sorozatba.

Pataki Mihály versenyigazgató és csapata már komoly szervezői tapasztalattal rendelkeznek, ez meg is látszott a két lebonyolított versenynap folyamán. Hiszen most is, mint az előző versenyeken, mindenki megelégedésére zajlottak a versenyszámok.

Az Airvent Lovas Club évek óta a legeredményesebb magyar klub, 2003-2007 között például négyszer tudtak felnőtt egyéni magyar bajnokságot nyerni!


Fotó: lovasfoto.hu, PM Casino

Az utóbbi évtizedek legsikeresebb ugró lova Frederik is az Airvent színeiben lett háromszoros magyar bajnok. Frederikkel 2003-2004-ben Sáringer Ferenc, 2007-ben pedig Horváth Balázs tudott bajnok lenni. 2005-ben Horváth Balázs Chamode de Baugyal is győzni tudott, ekkor nyertek Sáringer Ferenccel csapatban is aranyérmet.

Az Airvent lovasai ezen a hétvégén is sikert arattak, hiszen Marton András három, Horváth Balázs pedig két számban bizonyult a legjobbnak. Szombaton az öt éves lovak versenyét Horváth Balázs nyerte PM Londetto nevű lovával, egy Ludwig Van Bayern apaságú pej ménnel. Második lett Hegyi Zsolt, a harmadik helyen Petrik Béla végzett. Az A2 felnőtt versenyszámban egyetlen hibátlan eredmény született, Marton András egy Jaguar Mail származású pej herélttel, PM Jaguarral győzött, Bölcskei Márk és Fodor Gábor előtt. A hat éves lovak versenyét szintén Marton András nyerte Dollár nevű lovával. A második helyezés is az övé lett szintén egy Jaguar Mail apaságú pej kancával, PM Jumping Ladyvel.

Vasárnap az ötévesek versenyét újra Horváth Balázs nyerte szintén PM Londettóval. Reischl Márton lett a második, Bozsó Gergely pedig a harmadik helyen végzett. A hatéves lovak versenyén vasárnap ismét Marton András győzött most PM Jumping Ladyvel, Reischl Márton itt is második helyen végzett Horváth Balázs előtt. Az Airvent lovasai, az öt győzelem mellett, még jó néhány értékes helyezéseket szereztek a két nap alatt.

A következő fedeles díjugrató versenyt márc. 5-6-án rendezik BP.-n, a Tattersallban.

Szerző: Tóth István, LovasPlaza (2011.02.28.)

Kapcsolódó videó:

 

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés