keresés a lovardák között
Főoldal   »   Híres lovak   »   Overdose


A héten eldőlhet, fut-e még idén Overdose

Mikóczy Zoltán elmondta, hogy Overdose túl van a Baden-Badeni versenyt követő pihenőn, múlt hét vége óta ismét kedvet mutat a munkához, így nem kizárt, hogy már ezen a héten dönteni lehet arról, hogy októberben starthoz áll-e valamely versenyben. Egyelőre több lehetőségben is gondolkodnak.

Hogyan telnek Overdose napjai, mióta hazatértetek Baden-Badenből?

Mikóczy Zoltán: A versenyt követő napon, hétfőn indultunk haza, estére meg is érkezett Overdose és az egész csapat Alagra. A rá következő napok pihenéssel teltek. Az első jelek biztatóak voltak. A ló azt mutatta, hogy miután lovasa, Christophe Soumillon a futam utolsó 150 méterén már érezve, hogy üres a ló, nem lovagolta meg keményen, úgy tűnt, hogy hamarabb túl fogja tenni magát a versenyen. A hét második felére azonban megváltozott a kedélyállapota. Kedvetlenné vált. Ezért úgy döntöttünk, hogy megadjuk neki azt az időt, amíg a viselkedésével jelzi, hogy újra kedve van a munkához.

Múlt hét csütörtökön-pénteken már kedvező jeleket mutatott, és ha ez tartósan így marad, akkor lehet gondolkozni egy következő versenyre történő felkészítésről.

A szezonból már nincs túl sok idő hátra...

Mikóczy Zoltán: Ha starthoz áll, akkor valamikor októberben, egyelőre több lehetőségben is gondolkodunk. Az általa végzett munkát kiértékelve lehet erről dönteni, nem kizárt, hogy már ezen a héten.


2010.09.20 Forrás: PannoniaOverdose

Vissza Overdose főoldalára

 Lovasok.hu

Vissza Overdose főoldalára

Vissza a főoldalra

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés