keresés a lovardák között
Főoldal   »   Híres lovak   »   Overdose


Overdose augusztusban Budapesten futhat

Mikóczy Zoltán és Overdose társtulajdonosai nagyon szerették volna, hogy lovuk a 15 hónapos szünet után Budapesten térjen vissza, de mindkét tervezett időpont végül korainak bizonyult, és Mikóczy már a télen bejelentette, hogy e kérdésben kizárólag Overdose dönt.
Így idei bemutatkozására csak július 18-án, Pozsonyban kerülhetett sor, ahol a végén kissé kiengedve fél hosszal verte a tizenegy fős nemzetközi mezőnyt.

Ám egy telivér igazán csak a versenyekben jöhet előre, ezért célszerűnek látszik, hogy az augusztus végi 140. Goldene Peitsche előtt még egyszer fusson, hiszen Baden-Badenben bizonyára erősebb társaság várja.

Mikóczy Zoltán és társai szándékai szerencsésen találkoztak a magyar lóversenyzés vezetőinek elképzeléseivel, így reményeik szerint az immáron 13 versenyben veretlen Overdose augusztus 15-én a Kincsem Parkban találkozhat a legjobb magyar sprinterekkel és mindazokkal, akik ilyen hosszú időn át szurkoltak felépüléséért.

2010.07.31 Forrás: PannoniaOverdose

Vissza Overdose főoldalára

 Lovasok.hu

Vissza Overdose főoldalára

Vissza a főoldalra

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés