keresés a lovardák között
Főoldal   »   Híres lovak   »   Overdose


Overdose Hoppegartenben fut

Overdose menedzsmentje úgy döntött, az immáron ötéves telivér egy 1000 méteres futamban kezdje az idei évet, ezért benevezték egy ilyen távra kiírt, május 9-i hoppegarteni versenyre. Overdose-t a Berlin melletti pályán a menedzsment nagy örömére az a Christophe Soumillon lovagolja, akivel tavaly emlékezetes győzelmet aratott a Kincsem Parkban.

A verseny összdíjazása 8000 euró, ami nem túl magas, viszont a menedzsment szeme előtt most kizárólag az lebegett, hogy Overdose számára előnyös távon, megfelelő talajú, kanyar nélküli pályán kezdhessen, s nem azonnal a legjobbak közé dobva, hiszen már több mint egy éve nem futott.
No meg az is, hogy olyan időpontot találjanak, amikor a kiváló belga zsoké ráér, hiszen szinte minden időpontja foglalt, a hét végén például Hongkongban lovagolt szép sikerrel.

Így viszont semmi teher se nyomja őket, ha úgy ítélik meg, hogy felkészítése nem éri el addig a kívánt szintet, akár a verseny reggelén is visszavonhatják a nevezését, amit természetesen nélküle is megrendeznek.

Mikóczy Zoltán azt is elmondta, hogy két másik élvonalbeli, magyar tréningben lévő sprinter is indul a versenyen – egyikük Overdose istállótársa – mert az ő szereplésükön keresztül tudják a legjobban lemérni Overdose jelenlegi formáját. A további ellenfelek csak később válnak ismertté, mert a versenyre a nevezés csupán kedd délben zárul.

2010.04.26 Forrás: PannoniaOverdose

Vissza Overdose főoldalára

 Lovasok.hu

Vissza Overdose főoldalára

Vissza a főoldalra

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés