keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lóversenyzés   »   Kincsem Park


Kincsem Park 

│ Kincsem Park Hírek Futamok egész évben │
│ ÉLŐ közvetítés a Kincsem Parkból │
Multifunkcionális rendezvényhelyszín │ Együttműködési ajánlatunk cégek részére │
Amatőr fotópályázatEgyüttműködési ajánlatunk

Minden szervezet arra törekszik, hogy pozitív képet alakítson ki magáról szűkebb és tágabb környezetében egyaránt, hiszen a jól csengő hírnév olyan erkölcsi tőke, amely mérhető gazdasági előnyöket biztosít a versenytársakkal szemben. Egyre több vállalat fordít jelentős energiát arra, hogy folyamatosan megújuló, innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal őrizze meg növekvő eredményességét és vevői elégedettségét. Egy cég pozitív megítélését tovább növelheti, ha minőségközpontú tevékenysége mellett egyedi programokat és szolgáltatásokat biztosít partnerei, munkatársai számára.

Hirdetőként pedig imázsuk és üzleti érdekeik szempontjából is előnyös, ha kulturális-szórakoztató eseményeken keresztül kommunikálnak célcsoportjaikkal. A Kincsem Park Budapest új társasági helyszíne, amely a lovas sport és a lóversenyek izgalmas, szórakoztató világát kínálja látogatóinak, az egykor nemzetközileg is rangos magyar futamok hagyományainak felelevenítésével, valamint a legmodernebb technikai szolgáltatások biztosításával.

A Kincsem Park, mint helyszín, formabontó üzleti  kulturális - szórakoztató rendezvénytér, amely tartalmilag, formailag és technikailag egyaránt új, modern és komfortos megvalósításra törekszik.

A versenyek és egyéb programok célközönsége az aktív, fizetőképes, városi, 30 - 60 év közötti korosztály, akik fogyasztási szokásaikat tekintve nyitottak az új trendekre, ugyanakkor az ismert, értékálló, klasszikus, minőségi terméket és a megbízható, kényelmes, egyénre szabott szolgáltatásokat részesítik előnyben. A Kincsem Park tudatos imázs-építésével ezt a fogyasztói csoportot teszi elérhetővé partnerei, támogatói számára, akiknek a standard szolgáltatásokon kívül egyedi igényekhez igazított, exkluzív, rendhagyó megjelenési lehetőségeket is biztosítunk.

Együttműködési Lehetőségek

Nyilvános futamok vásárlása
Páholy vagy jegykontingens vásárlása mellett egy-egy futam vagy az egész napos verseny megvásárlására is van lehetőség. Partnerünknek biztosítjuk az összes reklámlehetőséget amely a helyszínen kínálkozik, mint a futam névadója, valamint a Kincsem park éves programjában, hirdetéseiben, beharangozójában és minden megjelenésében a névadónak járó kiemelést. Ezenkívül számtalan, csak a névadókat és vendégeiket megillető helyszíni szolgáltatást.

Páholybérlet, jegykontingens vásárlása
Amennyiben páholybérletet, vagy az idény során elővételben min. 10 alkalommal 8 jegy feletti jegykontingenst vásárol, az alábbi térítésmentes szolgáltatásokat biztosítjuk:

Páholybérlet:
páholyonként 10 db fogadószelvény, frissítők szervírozása, svédaszta, Magyar Turf újság biztosítása, kísérővel történő séta a Kincsem Park területén, VIP fogadópénztárak használata, név feltüntetése a Magyar Turfban és a páholyok mellett. A páholyok évente 20 alkalommal vehetők igénybe, de legkésőbb az adott versenynap előtt 15 nappal szükséges befoglaltatni.

Jegykontingens vásárlása:
jegyenként 2 db fogadószelvény biztosítása, frissítők szervírozása, Magyar Turf újság biztosítása, kísérővel történő séta a Kincsem Park területén, VIP fogadópénztárak használata.

Kiemelt versenyek támogatása
Szolgáltatásaink kiemelt versenyek támogatói számára

Név és/vagy logó megjelenítése
 - a Kincsem Park saját reklámfelületein
 - a rendezvényhez kapcsolódó plakátokon
 - szóróanyagokon, nyomdai hirdetésekben
 - sajtóanyagban
 - online hirdetésekben
 - rádiós spotokban, televíziós spotokban 
Biztosítjuk továbbá:
 - VIP-asztal a panoráma étteremben
 - 1 db páholy
 - svédasztal, frissítők
 - 10 db fogadószelvény
 - látogatás kísérővel a kulisszák mögött

Helyszínbérlés
Kül- és beltéri zártkörű rendezvényekhez biztosítunk helyszíneket, nappali és esti programokhoz egyaránt. Hétfőn, kedden és pénteken az összes rendezvény-helyszín (új lelátó, régi lelátó, pályák körüli területek) bérbe vehető, szerdán, szombaton és vasárnap a futamoktól független kül- és beltéri helyszínek vagy a nyilvános futammal kombinálva  az egész létesítmény rendelkezésre áll.

Zártkörű rendezvényhez kapcsolódó futam vásárlása
Zártkörű rendezvény megrendelése esetén lehetőség nyílik ügető vagy galopp futamok vásárlására délutáni és esti időpontokban.
A futamokhoz igény esetén kommentátort és fogadási lehetőséget biztosítunk.

Rendezvényszervezés
Megrendelőink számára teljeskörű rendezvényszervezői szolgáltatást biztosítunk.
A szolgáltatás magában foglalja a helyszín bérleti díját, a rendezvénytechnikai eszközök, műszaki személyzet, hostessek, catering, parkolóhely, taxi, sofőrszolgálat, őrző-védőszolgálat biztosítását, a programok összeállítását, háttériroda üzemeltetését és a rendezvény lebonyolítását, a megrendelővel egyeztetett igényeknek megfelelően.

Reklámfelület bérlése
Megjelenési felületeink: reklámtáblák a pályán, a jártatóban, a nézőtéren, zászlók, lófelvezetők öltözéke, számtakarók, kísérő autó, startautó, startgép, eredményjelző tábla, Magyar Turf szaklap, lovas szaklapok, hangbemondás, Kincsem Park honlapja, programfüzetek, kiemelt versenyekhez kapcsolódó plakátok, szórólapok, elektronikus és nyomtatott médiahirdetések.

Éves program támogatása
Szolgáltatásaink éves támogatóink számára személyre szabott promóciós lehetőség, amely az éves versenyösszeáálítástól kezdődően    az évad zárásáig folyamatos együttműködést jelent  a szervezőkkel.

Bízunk benne, hogy ajánlatunk felkelti érdeklődését és hamarosan a Kincsem Park
vendégeként üdvözölhetjük Önt!

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés