keresés a lovardák között
Főoldal   »   Híres lovak   »   Overdose


Overdose elutazott

 

2009. jnauár 11-én reggel kilenc órakor megérkezett Alagra a nyolc férőhelyes, vadonatúj lószállító kamion Overdose-ért és további öt lóért.

Dr. Szmodits Zsolt még szemrevételezte Dózi patáit, egy rövid séta során pedig ellenőrizte, hogy Overdose új patkói kényelmesek-e. Miután mindent rendben talált, Dózi megkapta az utazásához nélkülözhetetlen utazó kamáslikat, patáira öntapadós fáslit ragasztottak, majd elsőként foglalta el helyét a szállítójárművön. Ugyan kicsit idegesen mozgott - hiszen majd szétvetette az energia - azt mindenki láthatta, hogy az első pillanattól otthonosan érezte magát, és érdeklődve figyelte útitársai beszállását. Az indulásig már csak azzal foglalkozott, hogyan tudna pár falatot megszerezni az utazásra berakodott szénából.

Fél tizenegykor a kamion kigördült az Alagi Tréningtelepről, hogy megkezdje közel ezer kilométeres útját Hoppegartenbe, ahol Overdose-t trénere, Ribárszki Sándor várja.

 2010.01.11 Forrás: PannoniaOverdose

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés