keresés a lovardák között
Főoldal   »   Híres lovak   »   Overdose


Újra otthon Alagon

Dózi megismerte régi bokszát

Három hetes vidéki tartózkodás után 2009. november 20-án este szigorú biztonsági intézkedések közepette érkezett meg Overdose a Nemzeti Lóverseny Kft. alagi telepére, hogy végre megszokott helyén kezdhesse meg téli pihenőjét és remélhetően tavaszi felkészülését.

A lószállítóból kiszállva azonnal besétált a számára felújított hatbokszos istállóba. Az üresen álló bokszok közül öt havi távollét után is felismerte a sajátját, ott meghempergőzött a forgácsban, megvacsorázott, és lefeküdt aludni.

Szombat reggel került sor első sétájára a százhúsz éves hársfák körül, amelyek még látták Patience-t, Festetics herceg kilenc versenyben veretlen lovát. Overdose már tizenkettőnél tart.

Farkas Ferenc és Vajtó Lajos az NL Kft. ügyvezető igazgatói, akik öt hónapja, Ribárszki Sándor idomár, aki két hónapja nem látta a telivért egyöntetűen állapították meg, hogy Overdose kirobbanó erőben van, amelyet hamarosan be is bizonyított, mivel idomárja és állandó munkalovasa, Budinszki Barbara két oldalról fogva is alig bírták tartani. Overdose néhány kör megtétele után visszakerült hófehérre festett bokszába.

Overdose menedzsmentje továbbra is kéri a sajtó tisztelt munkatársait és az érdeklődőket, hogy nyugalma érdekében tekintsenek el látogatásától.

Pécsi István szakkomentátor, Szmodits Zsolt állatorvos, Farkas Ferenc, a Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezető igazgatója, Czére Jenő, Mikóczy Zoltán barátja, Budinszki Barbara, Overdose munkalovasa és Ribárszki Sándor idomár Overdose istállója előtt.

2009.11.21 Forrás: PannoniaOverdose

Vissza Overdose főoldalára

 Lovasok.hu

Vissza Overdose főoldalára

Vissza a főoldalra


Újra otthon Alagon

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés