keresés a lovardák között
Főoldal   »   Híres lovak   »   Overdose


Dózinak nyugalomra van szüksége

 

Overdose - most fontos a nyugalomAz elmúlt napokban a médiában több félreérethető, és egymásnak ellentmondó nyilatkozat látott napvilágot – miután többnyire nem azok a személyek nyilatkoztak Overdose-ról, akik naprakészen ismerik a körülötte kialakult helyzetet. A félreértések tisztázása, és az aggódó közvélemény reális tájékoztatása érdekében Overdose hivatalos honlapja az alábbi közleményt adta ki:

Overdose Magyarországon van.
Hazahozatalát Mikóczy Zoltán mások pressziója vagy tanácsa nélkül kezdeményezte, még romániai utazása előtt. Angliában személyesen beszélte meg a hazajövetel részleteit az istálló angol tulajdonosával, és kifizette a ló kint tartózkodásának költségeit.
Ezzel kapcsolatban nem igényelt segítséget senkitől, Overdose hazautaztatását az általa felkért személyek végezték, tartozás ebből sem keletkezett.

Jelenlegi, ügyintézésben korlátozott helyzetében írásbeli nyilatkozatot tett ügyvédje ellenjegyzésével, melyben meghatározta és felkérte azokat a személyeket, akik számára garanciát jelentenek e nehéz napokban, és Overdose további sorsának intézésében. Ez a közösség intézi a ló tartásával, elhelyezésével kapcsolatos ügyeket mindaddig, amíg nem tudja visszavenni saját kezébe.

A ló tulajdonjoga és futtatási joga továbbra is Mikóczy Zoltáné. A megbízott menedzsment semmiféle tulajdonjoggal nem rendelkezik és a jövőben sem fog.
Számukra - megbízásuk alapján - az a fontos, hogy Overdose nyugalomban tudjon telelni, hogy tavasztól újra elkápráztathassa teljesítményével a világot.
A kijelölt csapat munkáját mindenfajta ellenszolgáltatás és honorárium nélkül végzi.
Az Overdose jelenlegi tartásával kapcsolatos költségeket Mikóczy családja és a megbízott személyek közösen állják.Barbi és Dózi

Overdose már nem beteg. Nincs szüksége semmiféle kezelésre, csak kontrollra.
Azt kell megvárni, hogy a pata szarurétege még két centimétert növekedjen. Ez hozzávetőlegesen még két hónapot vesz igénybe és ezután kezdi el a kíméletes munkát.

Miután az Nemzeti Lóverseny Kft. egyik vezetője az elmúlt napokban több jó szándékú de félreérthető nyilatkozatot tett, kijelenthetjük, hogy eddig Mikóczy Zoltán nem igényelt semmiféle segítséget az NL Kft-től. A menedzsment köszönettel tudomásul veszi az NL Kft. azon felajánlását, hogy ha szükség van rá, segítik őket.

A menedzsment kapcsolatban áll a ló tulajdonosával, és vele egyeztetve, kéréseit figyelembe véve intézi Overdose sorsát.

2009.11.11 Forrás: PannoniaOverdose

Vissza Overdose főoldalára

 Lovasok.hu

Vissza Overdose főoldalára

Vissza a főoldalra

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés