keresés a lovardák között
Főoldal   »   Híres lovak   »   Overdose


Overdose szobafogságban

Beszámoló Dózi állapotáról az RTL Reggeliben

Overdose utoljára Budapesten futott versenyen, azóta azonban pataproblémái miatt sajnos még mindig kényszerpihenőjét tölti.

Mikóczy Zoltán, Overdose tulajdonosa ma reggel elmondta, Overdose jelenleg Angliában lábadozik. Jól érzi magát, bár jelenleg szobafogságra van ítélve, és a bezártság valószínűleg nincs ínyére. Napjait a bokszában tölti, ez az egyetlen módja annak, hogy kiküszöböljenek minden olyan koordinálatlan mozgást, amivel esetleg megterhelné patáját.

A jövő hét közepén kerül sor arra a vizsgálatra, ami után már többet tudnak majd Overdose állapotáról, és arról vajon mikor folytathatja a versenyzést.

Farkasházy Tivadar szerint jogtalanok azok a kritikus megnyilvánulások, melyek Mikóczy Zoltánt érték az elmúlt időben bizonyos döntései miatt.

Teddy szerint Overdose-t a mai napig a világ legjobb sprintlovai között tarják számon, és több olyan ló volt már a lósport történetében, akik sokkal rosszabb helyzetből álltak fel, és jutottak fel újra a csúcsra.

Azoknak pedig, akik azt mondják, hogy Overdose-nak felépülése után nála sokkal fiatalabb lovakkal kell majd felvenni a versenyt, csak az ausztrál Take over Target példáját tudja felhozni, aki 10 évesen a világ legjobb lovai között van. És Overdose még csak most 4 éves....

A beszélgetés teljes egészében megtekinthető ITT >>>
(A csúszka alatt a negyedik buborékra kell kattintani.)

Forrás: RTL Klub

2009.10.06


Vissza Overdose főoldalára

 Lovasok.hu

Vissza Overdose főoldalára

Vissza a főoldalra

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés