keresés a lovardák között

Gazdálkodj lehetőségeiddel és legyél rettenthetetlen lovas hadvezér!
Gazdálkodj lehetőségeiddel, és nyerd meg az összes stratégiai lovas játékot! Győzz csatát, tenyéssz versenylovat, és játszd végig a történelmet!

 

Te lehetsz a legjobb hadvezér, zsoké, vagy épp farmer. Gazdálkodj a pénzeddel,  gondoskodj lovadról, vagy katonáidról, fejleszd farmodat és királyságodat, és írj történelmet patás kedvenceinkkel!

Stratégiai lovas játékok:

Vissza a középkorba
Irány a középkor! Mutasd meg, hogy igazi hadvezér vagy, és senki nem ellenfél a számodra! Játssz különféle terepviszonyokon, és foglald el az ellenség kastélyát! Ne feledd, háborúban nincs kegyelem!

Küldetés teljesítve
Megmenteni a világot harmadmagaddal? Miért is ne! Gondolkozz, fejlessz fegyvereket, gazdálkodj a pénzeddel, és hozd meg a legjobb lépéseket! Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb lovas stratéga!

Korok háborúi 2
Itt a nagysikerű Korok háborúi játék második része!
Játssz a történelem nagy alakjaival, és legyél te a
legerősebb vezér minden harcban!

Korok háborúi 1
Játszd végig a történelmet! Lovagolj dínókon, harci lovakon, vagy
mitológiai lényeken, és győzd le ellenfeled ősemberként, vagy légy Te
a legerősebb középkori várúr!

Országomat egy lóért
Irányíts egy középkori várat, legyen saját királyságod, gondoskodj az alapanyagokról és az élelemről, győzd le az ellenfelet, és használd a mágiát, hogy te lehess a középkor legnagyobb ura!

Lovagkori háború
Védd váradat és embereidet az ellenségtől.
A harchoz használd a térképet, alakítsd ki védelmedet,
taktikázz, legyél te a jobb stratéga!

Gazdálkodj és nyerj!
Neveld fel az év legjobb versenylovát! Gondoskodj etetéséről és edzéséről, majd a versenyeket a te taktikádnak köszönhetően nyerd meg! Gazdálkodj okosan, használd stratégiai érzékedet és nyerhetsz!

2015.08.29. Lovasok.hu

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés