keresés a lovardák között

Megjelent a Horse and Me 2 (Táltos paripám 2) PC játék 

My Horse and Me 2 (Táltos paripám 2) PC játék >>>
Ügyességi (játék ajánló; nem játszható)

A My Horse and Me számítógépes játék első része elképesztő sikert aratott a lovak és a játékszoftverek rajongói között. Most a CD Projekt jóvoltából Táltos paripám 2 címen magyar szinkronnal élvezhetjük a játék második részét. A játékban igazi lóversenypályák virtuális másaiban versenyezhetsz, többek között Angliában, Franciaországban és Amerikában. De, ahogy a valóságban is szokott lenni, ahhoz, hogy te legyél a nyertes, a sok gyakorláson kívül jó kapcsolatot is kell teremtened a lovaddal.

Tovább a játék részleteihez >>

Megjelent a Horse and Me 2 (Táltos paripám 2) PC játék

A My Horse and Me játék első része, ami 2007-ben jelent meg, csak angol nyelvű verzióban volt elérhető a magyar közönség számára. De egy jó hírünk azoknak, akiknek nem tökéletes az angol nyelvtudásuk, vagy egyszerűen magyar nyelven jobban élvezik a játékot: 2009. JANUÁR VÉGÉN MAGYAR SZINKRONNAL TÁLTOS PARIPÁM 2 CÍMEN JELENIK MEG A MY HORSE AND ME 2 JÁTÉK!

Ha esetleg ismered a My Horse and Me játék első részét, biztosan örömmel veszed, hogy a második rész még valósághűbb, új szereplőket, még színvonalasabb grafikát és izgalmas küldetést is tartalmaz (Meg kell mentened a bácsikád farmját a pénzügyi problémáktól. Ezt pedig csak úgy teheted meg, hogy nyersz a Kentucky verseny döntőjében!). Azonban nem kell ismerned az első részt, hogy a másodikkal tudj játszani. A második rész ugyanis nem folytatása az előbbi résznek, hanem annak új, gazdagabb és modernebb verziója.


Hogy megnyerd a nemzetközi versenyt, rengeteg gyakorlásra van szükséged. Meg kell tanulnod reflexszerűen reagálni, pontosan az úton lovagolni, gyorsulni, fékezni, megfordulni, ugratni, stb. De ugyanolyan fontos, vagy talán még fontosabb, hogy jó kapcsolatot tudjál teremteni a lovaddal. Ezért te magad ápolod, csutakolod, eteted, tisztítod... de szeretetteljes simogatás sem maradhat el. A játék a FEI (Fédération Equestre Internationale) gondozásával készült, és igazi FEI lóversenyzőpályák virtuális másain tudsz benne versenyezni. Kiváló szórakozást nyújt minden lórajongónak, és lehetőséget ad arra, hogy profi lóversenyzőnek érezd magad a számítógéped előtt.

A játék videoajánLÓja itt megtekinthető:

A magyar verzió egyelőre csak PC-re kapható, de angol nyelven PS2, Wii, Xbox360, NDS konzolokon is lehet élvezni a játékot.

  •  Megjelenési dátum: 2009 január
  •  Ajánlott fogyasztói ár: 5990 Ft
  •  Nyelv: Magyar szinkron
  •  Kategória: Ügyességi
  •  Fejlesztő: Atari
Tovább a Horse and Me 2 (Táltos paripám 2) PC játék oldalára >>

Tovább a lovas játékok oldalára >>

A játék megvásárolható az Auchan, Cora, Tesco, Media Markt, Saturn, 576, CD Galaxis, PC Dome üzleteiben, vagy online: CD Galaxis, PC Dome, 576

Képgaléria a Táltos paripám 2 játékról:
Cikkajánló:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés