keresés a lovardák között

My Horse and Me 2 (Táltos paripám 2) PC játék
 

VÉLEMÉNYEK A JÁTÉKRÓL:

A Táltos paripám 2 (My Horse and Me 2) PC-s és konzoljáték, amely január végén került a boltokba, kiválóan szerepel a játékszoftver-eladási listákon, és majdnem kizárólag pozitív véleményeket kap a sajtótól és játékosoktól.

Íme néhány értékelés, amely megjelent a médiában:

„A csajoknál tuti befutó” (Gamestar)

„Ebben a játékban az örömöt és a munkát is megízlelheted. (...) Lovad gondozására, etetésére és szórakozásra is itt van lehetőséged.” (Minimax magazin)

„Egy igazi csemege, amivel szinte mindenki játszhat megkötés nélkül, ugyanis itt az alsó korhatár a 3 év. A Táltos paripám 2 nevű játék ennek megfelelően magyar szinkront kapott! Azt hiszem, hogy igazán nem lehet azt mondani, hogy a CD Projekt nem figyel oda az apróságokra is.” (www.magyaritasok.hu)

„Az etetés nagyon jól ki lett találva: a kaját a ló munkavégzésének nehézsége szerint kell összeállítani.” (www.horse-central.gportal.hu)

„Mivel nekem a valóságban nincs lovam, a játékon keresztül tanulom meg azt is, hogy hogyan kell egy lóval bánni, mire is kell figyelni. (...) Az is különleges, hogy annyira élethűen rajzolták a képeket, hogy néha azt hiszem, igazi filmet nézek.” (egy játékos véleménye, Tapsi)

ÚJ KÉPEK A JÁTÉKRÓL (nagyításért kattints a képekre):

 

 

 


 

Január végén jelent meg magyarul a My Horse and Me 2 (Táltos paripám 2) PC játék!

A My Horse and Me számítógépes játék első része elképesztő sikert aratott a lovak és a játékszoftverek rajongói között. Most a CD Projekt jóvoltából Táltos paripám 2 címen magyar szinkronnal élvezhetjük a játék második részét. A játékban igazi lóversenypályák virtuális másaiban versenyezhetsz, többek között Angliában, Franciaországban és Amerikában. De, ahogy a valóságban is szokott lenni, ahhoz, hogy te legyél a nyertes, a sok gyakorláson kívül jó kapcsolatot is kell teremtened a lovaddal.

Kapcsolódó cikk:

Megjelent a Horse and Me 2 (Táltos paripám 2) PC játék
A My Horse and Me játék első része, ami 2007-ben jelent meg, csak angol nyelvű verzióban volt elérhető a magyar közönség számára. De egy jó hírünk azoknak, akiknek nem tökéletes az angol nyelvtudásuk, vagy egyszerűen magyar nyelven jobban élvezik a játékot: 2009. JANUÁR VÉGÉN MAGYAR SZINKRONNAL TÁLTOS PARIPÁM 2 CÍMEN JELENIK MEG A MY HORSE AND ME 2 JÁTÉK!

 


 

 

 

A JÁTÉK LEÍRÁSA:

Mentsd meg a bácsikád tanyáját azzal, hogy győzöl minden versenyen a Táltos Paripám 2-ben! Azért érkeztél a nagybácsikád farmjára, hogy megvalósítsd álmodat, lóversenyző legyél. Miután az ott dolgozókkal találkoztál, rájöttél, hogy nagybácsikád és farm óriási pénzügyi problémákkal küzd. Ugyanis nem volt győztes ló az utolsó szezonban, ráadásul páran közülük le is betegedtek. Ezeket a problémákat csak egyféleképpen lehet megoldani: nyerni kell a Kentucky verseny döntőjében.

A játékban mind a téged megtestesítő főszereplő, mind a ló majdnem teljesen átalakítható. Beállítható a ló bőrének és szőrzetének, illetve a karaktered bőrének, szemének és hajának színe is. A játék során egyre több ruha és felszerelés áll rendelkezésedre. Az általad megteremtett lóról te magad gondoskodsz: meg tudod őt simogatni, le tudod kefélni, le tudod mosni, szőrkondicionáló használatával fényessé teheted a szőrét, és szükség esetén állatorvost kell hívnod, hogy megvizsgálja a paripádat. De az istálló kitakarítása és a pata megtisztítása se maradhat el, mert különben feszült lesz a lovad. Te gondoskodsz a paripa etetéséről és itatásáról is. S mindezek mellett gyakorolnod kell vele, nem elég csak a versenyen együtt lennetek.

Ha már eleget gyakoroltál, és tudsz ügyesen gyorsulni, fékezni, jobbra illetve balra fordulni, megfordulni, ugratni, jármódot váltani, stb., kipróbálhatod magad többek között a díjlovaglásban, a díjugratásban és a terepversenyen is. Közben nem szabad elfelejtened, hogy a ló egy saját akarattal rendelkező, élő teremtmény, s emiatt előfordulhat, hogy nem leszel ura a lónak, vagy valami váratlan dolog következik be. Példának okáért a ló nem fog ugrani, ha a feltételek nem megfelelőek, vagy lelassul, ha túlságosan éles kanyart veszel be. Ne feledd, a lóval párt alkottok, és együtt kell működnötök.

A játék videoajánLÓja itt megtekinthető:

 

A PC-s játék magyar szinkronnal kerül forgalomba, de eredeti angol verzióban élvezheted a játékot PS2, Wii, Xbox360 és NDS konzolokon is:

 

Látogasd meg a CD Projekt gyerekoldalát: www.e-jatszoter.hu
CD Projekt egyéb játékairól itt értesülhetsz: www.cdprojekt.hu

A játék megvásárolható az Auchan, Cora, Tesco, Media Markt, Saturn, 576, CD Galaxis, PC Dome üzleteiben, vagy online: CD Galaxis, PC Dome, 576

 

  •  Megjelenési dátum: 2009 január  
  •  Ajánlott fogyasztói ár: 5990 Ft
  •  Nyelv: Magyar szinkron
  •  Kategória: Ügyességi
  •  Fejlesztő: Atari

Tovább a
játék
megjelenéséről
szóló cikkhez

Vissza a
lovas játékok
oldalra

Képgaléria a Táltos paripám 2 játékról (nagyításért kattints a képekre):

 

 

 

Cikkajánló:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés